Har du interesse for bedriftsstyring og å oppnå gode resultater?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Regionsjef Innlandet
Arbeidsgiver:
SSG Norge AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Snarlig
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Er du en dreven byggkyndig med hode for økonomi og ledelse? Da kan det hende det er akkurat deg vi leter etter til vår avdeling i Innlandet!

Hvem er vi? Jo, SSG er en servicebedrift med kunden i fokus. Vi jobber hovedsaklig med forsikringsskader og vi reparerer, gjenoppbygger, skadesanerer, renoverer og skadebegrenser. Hos oss vil du bli en viktig del av et selskap som utfører totalservice i forbindelse med alle skadetyper; brann-, vann-, uvær-, hærverk- og forurensningsskader. Vi søker deg som har lyst til å bygge og utvikle vår region hvor du får et dyktig team med på laget. Regionen består i dag av 35 driftige fagarbeidere, samt 3 avdelingsledere. Du vil også ha mange kollegaer på landsbasis.

Vi behøver en regionsjef som er en målrettet, tydelig og motiverende lederperson som sikrer at avdelingsledere samt medarbeidere har verktøyene, rutinene, ressursene, samt den informasjonen og kompetansen de behøver for å gjøre jobben sin på best mulig måte. Du har antakelig vært leder tidligere, og det er en fordel om du har hatt personal- og resultatansvar. I samarbeid med avdelingsledere skal du sikre at jobben gjøres i henhold til de kundeavtaler og faglige retningslinjer som gjelder. Du vil også være regionens øverste leder og medlem av ledergruppen til SSG Norge, og du er derfor også bindeleddet mellom ledelsen og den daglige driften. Du er motiverende, troverdig og inspirerende, og du evner å veilede din avdeling i riktig retning. Du er en synlig person som er god til å kommunisere – både med administrerende direktør, økonomiavdeling og øvrig ledelse, men også med nøkkelkunder, etater, partnere og entreprenører. Kanskje du også er interessert i å bidra til utvikling og innovasjon? Du vil få spillerom til å utfordre de etablerte måtene vi jobber på. 

Høres dette spennende ut?

Noe av det du får ansvar for:

 • Være en målrettet, tydelig og motiverende leder som bidrar til at dine medarbeidere har det de behøver for å gjøre en god jobb
 • Hovedansvaret for regionens driftsresultat
 • Definere og levere budsjettene for avdelingsledere samt de kommersielle målene
 • Overordnet ansvar for rekruttering i regionen når det kommer til bemanning av nye lokasjoner eller forretningsområder, i samarbeid med HR-ansvarlig

Vi ser gjerne at du:

 • Har god bygningsforståelse og/eller erfaring som håndverker, byggmester eller bygningsingeniør
 • Har fagbrev eller mesterbrev innen byggfag. Solid ledererfaring med dokumenterte resultater kan kompensere for manglende utdannelse
 • Har erfaring fra strategi-, planlegging- og budsjettarbeid, samt økonomistyring
 • Har solid lederkompetanse, og erfaring med serviceledelse
 • Har grunnleggende kunnskap om bruk av digitale verktøy som IT-systemer og prosjektstyringsverktøy
 • Er tydelig, med gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig (engelsk og skandinavisk)
 • Er god med mennesker. Du er relasjonsbygger med gode samarbeidsevner både ut mot kunder og mot egne kolleger
 • Er selvstendig og strukturert, med høy arbeidskapasitet og effektivitet

Hva kan vi tilby deg? En betydningsfull jobb i et variert arbeidsmiljø. Du vil få muligheten til å være en viktig bidragsyter i et spennende selskap med klare ambisjoner og mål. Ikke minst, en mulighet til å få faglig og personlig utvikling innad i bedriften. Vi har et hyggelig arbeidsmiljø med folk som heier hverandre frem og er opptatt av å skape noe sammen. 

Høres dette spennende ut? Legg igjen en søknad gjennom en av knappene øverst. Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i Express Rekruttering for spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

SSG Norge AS utfører totalservice innen forretningsområdene skadeservice og eiendomservice. Våre tjenester begynner og slutter med mennesker, vi har derfor satt tydelig fokus på service- og fagkompetanse blant våre ansatte. Vi startet våre tjenester i 2012, og fra og med i år er vi en del av BELFOR – den globale markedslederen innen skadeservice.

Vi har idag kontorer i Oslo, Asker/ Bærum, Vestby, Fredrikstad, Drammen, Hamar, Lillehammer, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Kongsvinger, Gardermoen, Tønsberg, Skien, Trondheim, Molde, Ålesund, Kyrksæterøra, Sunndalsøra, Narvik, Bodø, Honningsvåg og Kirkenes. SSG Norge omsetter for 400 mill. kr og vi er 300 dedikerte medarbeidere.

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no