Har du et hode for ledelse – i tillegg dyktig innenfor bygg, eiendom og økonomi?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Avdelingsleder
Arbeidsgiver:
SSG NORGE AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

Er du en dreven og byggkyndig person med et øye for ledelse og økonomi? Da kan det være det er deg vi leter etter!
 
Hvem er vi? Vi i SSG Eiendom har lang erfaring fra skadebransjen, og vi vet hva som skjer dersom man ikke har riktig nivå på serviceavtaler, vedlikehold og daglig tilsyn til eiendommen. Vi bistår med essensiell dokumentasjon ovenfor myndighetene og i forbindelse med salg av eiendom.
 
Hvem er du? Du er gjerne en byggkyndig person med et godt øye for ledelse og økonomi. Du skal styre skuta vår og bygge vår posisjon i markedet. Du har gjerne sittet i lederstolen tidligere, og en fordel om du har erfaring med personal- og resultatansvar. Du passer på at dine medarbeidere har alt de trenger i sin "verktøykasse" for å utføre jobben sin! Du er motiverende, troverdig og inspirerende og evner å veilede din avdeling. Du får ansvaret for økonomien, faglig utførelse, planlegging og gjennomføring etter våre standarder og rammeavtaler.
 
Er du lederen som kan drifte vår avdeling Eiendom Oslo til nye høyder? Vi søker deg som har lyst til å bygge og utvikle vår avdeling hvor du får et dyktig team med på laget, vi er i dag 12 driftige fagarbeidere som består av vaktmestere og tømrere. Du vil også ha mange kollegaer på landsbasis. Du er ikke redd for å brette opp ermene og hjelpe til. Vi ser derfor gjerne at du har erfaring fra bygg og eiendom. Som avdelingsleder hos oss er ingen dag lik, hverdagen er allsidig og variert. Du kan forvente stor grad av kundekontakt og avtalehåndtering. Du skal også sørge for at avdelingen fungerer best mulig, sist men ikke minst leverer kvalitet og effektivitet innenfor SSG sine rammer og kunders tilfredshet.
Hva skal du gjøre, tenker du kanskje? Vi trenger bare at du søker og er skikkelig motivert til å bygge avdelingen vår videre!
 
Noe av det du får ansvaret for:

 • Drifts-, økonomi- og personalansvar for avdelingen 
 • Ansvar for befaring, kalkulasjon og prosjektgjennomføring
 • Kundeansvar, både eksisterende og nye kunder
 • Yte faglig støtte til fagarbeidere i avdelingen
 • Ansvar for oppfølging og utvikling av medarbeidere, i tillegg ha ansvar for bemanning, rekruttering og avslutning av arbeidsforhold.
 • Ansvar for kvalitet og HMS på avdelingen 
 • Være kontaktpunkt på avdelingen rundt reklamasjoner, regress, avvik og klager 

 
Vi ser gjerne at du har:

 • Du har sterke lederferdigheter fra relevant bransje, og kan prioritere og sjonglere flere oppgaver.
 • God økonomiforståelse  
 • God bygningsforståelse og erfaring som håndverker, byggmester eller bygningsingeniør. 
 • Erfaring med prosjektledelse innen byggebransjen eller lignende.
 • Erfaren PC bruker og rutinert bruker av IT systemer og prosjektstyringsverktøy
 • Du er fremoverlent og engasjert med god forretningsforståelse og kremmerånd.
 • Kundefokusert, løsningsorientert og fleksibel 

 
Hva kan vi tilby deg? En betydningsfull jobb i et variert arbeidsmiljø. Du vil få muligheten til å være en viktig bidragsyter i et spennende selskap med klare ambisjoner og mål. Ikke minst, en mulighet til å få faglig og personlig utvikling innad i bedriften. Vi har et hyggelig arbeidsmiljø med folk som heier hverandre frem og er opptatt av å skape noe sammen. 
 
Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere eller legg inn en søknad.

Om arbeidsgiveren

SSG Norge utfører totalservice innen forretningsområdene skadeservice og eiendomservice. Våre tjenester begynner og slutter med mennesker, vi har derfor satt tydelig fokus på service og fagkompetansen blant våre ansatte.
Vi har idag kontorer i Oslo, Asker/ Bærum, Vestby, Fredrikstad, Drammen, Hamar, Lillehammer, Bergen, Stavanger, Haugesund, Kristiansand, Kongsvinger, Gardermoen, Tønsberg, Skien, Trondheim, Molde, Ålesund, Kyrksæterøra, Sunndalsøra, Narvik, Bodø, Honningsvåg og Kirkenes. SSG Norge omsetter for 400 mill. kr og vi er 300 dedikerte medarbeidere. SSG er en servicebedrift med kunden i fokus. Vi startet våre tjenester i 2012, fra og med i år er vi en del av BELFOR – den globale markedslederen innen skadeservice.

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no