Geomatiker

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Geomatiker
Arbeidsgiver:
Mesta AS
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Lisa Vaage

+4745258062

lisa@express.no

Mesta Anlegg og spesialproduksjon er på jobb hver dag for å løse komplekse, tverrfaglige anleggsprosjekter – og svært spesialiserte oppdrag. Vi utfører alle typer anleggsarbeid inkludert veianlegg, sjøanlegg, vann- og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid.

Avdelingen i vest søker nå etter flere geomatikere/landmålere. Du blir en del av Mestas fagmiljø innen geomatikk som i dag består av 12 geomatikere, lokalisert rundt i landet. Oppdragene dine er landsdekkende, men vil primært være i Sogn og Fjordane, Hordaland og Møre og Romsdal. Stillingen vil derfor medføre noe reising. Mulig kontorsted kan være Ålesund, Førde eller Odda.

Noen av arbeidsoppgavene dine:

 • Kontroll og bearbeiding av terreng- og stikningsdata i forbindelse med planlegging, prosjektering og bygging
 • Utførelse av geometrisk kontroll, kontroll og måling av terrengmodeller og etablering av grunnlagsnett
 • Kvalitetskontroll av veg- og 3D-fagmodeller, samordningsmodeller, masseberegning etc fra teknisk rådgiver
 • Sikre leveranser til byggherre mht inngått kontraktsgrunnlag, driftskontroll, geometrisk kontroll, masseberegning, målebrev, ferdigvegsdokumentasjon, FKB og NVDB dokumentasjon etc
 • Maskinstyring som kalibrere maskiner og installere stikningsdata på maskinparken
 • Utstikking av stikningsdata i felt
 • Landmålingsoperasjoner med drone og etterprosessering av data
 • Noe anleggsledelse
 • Støttespiller for formenn, anleggsledere og prosjektleder i den daglige driften

Hvem er vår nye geomatiker?
Den vi søker etter har høy gjennomføringsevne og trives i en jobb med høyt tempo. Du har en strukturert arbeidsform og håndterer å jobbe med mange parallelle prosesser. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Følgende erfaring og kompetanse er viktig:

 • Kjennskap til bruk av GPS/GNSS og totalstasjon med tilhørende programvare
 • Relevant utdanning fra universitet, høgskole eller teknisk fagskole. Lang og allsidig erfaring kan kompensere for utdanning. 
 • Det er en fordel med erfaring fra anlegg og maskinstyring, samt Gemini Terreng & Entreprenør
 • Førerkort klasse B

Hva vi i Mesta tilbyr:
Du vil bli en del av en avdeling med høy faglig kunnskap og et godt arbeidsmiljø. Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. I Mesta vil du få konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Hos oss vil du bli en viktig brikke i arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Ønsker du mer informasjon om stillingen, er du velkommen til å kontakte rådgiver Lisa Vaage i Express Rekruttering. 

Om arbeidsgiveren

Mesta bygger, vedlikeholder og utvikler norsk infrastruktur på oppdrag fra offentlige og private kunder. Vi er Norges ledende aktør innen drift og vedlikehold av vei og veielektro, med et viktig samfunnsoppdrag: Vi får folk fram.

Mesta har over 1600 ansatte som hver dag jobber for å sikre trygg og åpen infrastruktur i hele landet. Selskapet omsetter for over 4,5 milliarder kroner årlig

Rådgiver

Lisa Vaage

+4745258062

lisa@express.no