Fiftytwo søker Sales Manager i Norge

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Sales Manager
Arbeidsgiver:
Fiftytwo A/S
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Tom Erik Øverbø

+4792088686

tomerik@express.no

Som Sales Manager vil du få en sentral rolle i selskapet, ditt ansvar blir å støtte Fiftytwo's vekst og engasjement i det norske markedet.

For å lykkes i rollen bør du ha god kjennskap til det norske detaljhandelsmarkedet. Ved å være proaktiv og selvgående identifiserer du potensielle kunder, bygger solide nettverk og etablerer gode relasjoner med nøkkelpersoner. Erfaringen din fra oppsøkende salg vil komme veldig godt med, samt din kompetanse i å forhandle og lede salgsprosesser med en strukturert tilnærming. 

Dette er en selvstendig rolle med stor grad av fleksibilitet, og mulighet til å forme egen arbeidshverdag. Du vil bli en del av et sosialt miljø i lokalene til Fiftytwo's søsterselskap Cognito. Noe reising til HQ i København må påberegnes. 
 

Hva får du hos oss?
Du kan forvente å bli tatt godt vare på gjennom gode lønnsvilkår og et inkluderende arbeidsmiljø. Selv om du vil jobbe selvstendig og målrettet, vil du oppleve at du har gode støttespillere rundt deg som ønsker at du skal lykkes
 

Interessert? 
Om du ønsker mer informasjon om selskapet eller stillingen, ta kontakt med Express Rekruttering

Om arbeidsgiveren

Fiftytwo er en ledende leverandør av POS-programvare i Norden med 120 ansatte. Selskapet er familieeid og har røtter tilbake til 1952. En del av Bording Group, som har 7 selskaper i Norden, med røtter som går tilbake til 1792. Første store kunde, Salling Group, har blitt betjent siden tidlig på 1980-tallet, og i dag samarbeider vi blant annet med: Europris, Best bensinstasjon, BAUHAUS Jem & fix og Kicks morselskap, Matas. Vi vinner kunder basert på ytelse og stabilitet og tilbyr en moderne hybrid POS.

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Daglig leder

Tom Erik Øverbø

+4792088686

tomerik@express.no