Er du vår nye produktspesialist på nybil?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Produktspesialist nybil
Arbeidsgiver:
Birger N Haug AS
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Hvem er vi? Vi i Birger N. Haug (BNH) er i stor vekst og har ansvar for mange bilmerker som blant annet Hyundai, Nissan, MG og BYD. Vi ser nå etter en person som kan ta på seg en sentral rolle som nøkkelperson til vår nybil salgsorganisasjon. Vi ser etter en dyktig person til å koordinere det viktige arbeidet i den sentrale salgsorganisasjonen vår. Du vil støtte selgerne og salgslederne hos våre lokale forhandlere. Du vil gjøre det enklere å være BNH kunde og selger, og arbeide målrettet mot gode resultater.
 
Hvem er du? Vi tror at du passer til denne jobben og vil trives dersom du er en strukturert, nøyaktig og en ryddig person. Du er et analytisk hode med kommersiell teft og med svært gode dataferdigheter. Du evner å systematisere og sammenfatte informasjon fra ulike kilder, med god gjennomføringsevne. Vi ser for oss at du er en ambisiøs person med stort pågangsmot. 
 
Hva blir dine arbeidsoppgaver?

  • Være superbruker og levere support innenfor salgsverktøyet/CRM.
  • Strømlinjeforme og systematisere interne arbeidsprosesser i organisasjonen
  • Analyser for bestilling av biler til lager
  • Være ansvarlig for opprettelse, vedlikehold og videreutvikling av modellutvalg
  • Sørge for at BNH til enhver tid har relevante og ferdig utstyrte bilmodeller i alle og kanaler og salgsverktøy (butikk, lager, IT-verktøy)
  • Være kontaktpunkt mot importørenes produktavdeling
  • Salgssekundering og systematisk analyse av ordrehistorikk og konkurrenter
  • Utvikle og lansere nye salgsutløsende kampanjer i tett samarbeid med markeds avdelingen

 
Hva kan vi tilby?
Vi er en fremtidsrettet bedrift i stor vekst. Du vil få gode kollegaer og et sosialt miljø å komme til! Hos oss blir du lagt merke til, din mening og jobben du gjør betyr noe for oss. Her vil du få muligheten til å ta initiativ og bidra til nytenking. Vi jobber med og mot en bærekraftig fremtid og vi jobber sammen mot felles mål. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser og interne utviklingsmuligheter. Dette er en nyopprettet stilling hvor du får muligheten til å forme stillingen og løsninger sammen med teamet.
 
Kan dette være noe for deg? Kontakt gjerne våre rådgivere eller legg inn en søknad. Vi ser frem til å høre fra deg!
 

Om arbeidsgiveren

Birger N. Haug AS selger om lag 10.000 nye og brukte biler hvert år. Selskapet omsetter for cirka 3 mrd. Vi har 7 forhandlere i region Oslo og selger merkene Nissan, Hyundai, MG, BYD, Subaru, Maxus og Isuzu. Nybilsalget vårt er 99% elbiler. På verkstedene våre er det 75% rene elbiler.
Vår visjon er å være «markedets beste leverandør av komplett elbil-mobilitet». Vi driver etter slagordet «enklere – raskere – bedre». Kulturen vår preges av høyt engasjement, solid kompetanse og utpreget løsningsorientering.
Vi har 400 fantastiske medarbeidere som stolt representerer hele 42 nasjonaliteter. Mangfold er vår resurs. Vi er opptatt av å drive en raus, inkluderende og bærekraftig virksomhet, med muligheter for alle!

Rådgiver

Mia Therese Jøhl Fartum

+4747367874

mia@express.no

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no