Er du vår nye kollega og revisormedarbeider?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Revisor
Arbeidsgiver:
REVISJONSPARTNER AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Kunne du tenke deg å jobbe med revisjon i et selskap i vekst som er opptatt av din utvikling? Da bør du lese videre her!

Revisjonspartner AS er i stadig utvikling og søker derfor etter en ny senior revisormedarbeider som ønsker å være med og påvirke, samt å forme sin egen rolle. Hos oss vil du få mulighet til å skape synlige resultater sammen med engasjerte kollegaer. Vi er opptatt av å være en pålitelig partner for våre kunder og vektlegger kvalitet, faglig integritet og effektivitet i arbeidet.

Om stillingen

Som revisormedarbeider hos oss, vil du jobbe med revisjon av små og mellomstore virksomheter innenfor mange ulike bransjer og selskapsformer. Du vil inngå i et sammensveiset, høyt kvalifisert og dyktig team med motiverte kolleger. Du vil få selvstendige oppgaver basert på dine kvalifikasjoner, og frihet til å forme din egen rolle og arbeidshverdag. Hos oss vil du vokse med arbeidsoppgavene og du kan bli så god som du vil bli. Arbeidsoppgavene vil blant annet innebære kvalitetssikring av økonomisk informasjon, utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer, økonomisk rådgivning og kundekontakt.

Hva kan vi tilby deg?

Vi er svært opptatt av din faglige og personlige utvikling, du vil bli en del av et svært dyktig team. Det er viktig for oss at du skal trives og ha det gøy på jobb! Hos oss vil du få god oppfølgning og opplæring. Du vil bli en del av et hyggelig arbeidsmiljø med sterkt fokus på det faglige. Her er det gode utviklingsmuligheter og du vil få mulighet til å få være med på mange spennende prosjekter!
Det vil være en høy grad av fleksibilitet i rollen. 

Hva skal til for å lykkes hos oss?

Du må ha høyere utdanning innen revisjon, regnskap eller økonomi og arbeidserfaring innen revisjon. Det er viktig at du har kjennskap til årsoppgjørsprogrammer og generelt god IT- og systemforståelse. Det at du klarer å kommunisere godt både skriftlig og muntlig på engelsk og norsk er nødvendig. Du må like å ha det gøy på jobb, vi er en uformell gjeng med sterkt fokus på det faglige! 
 

Ta kontakt med rådgiver Agnes Fyrand-Bakke, agnes@express.no, dersom du har spørsmål. Vi håper og gleder oss til å høre fra deg!
Ønsker du å søke på stillingen vennligst bruk linken ´SØK´. 

Om arbeidsgiveren

Revisjonspartner AS er et revisjonskontor som holder til i trivelige lokaler på Skøyen i Oslo. Vi har kontorfellesskap med Thune Økonomistyring AS, og selskapene har til sammen 9 ansatte. Revisjonsselskapet har et godt faglig og sosialt miljø. Vår klientportefølje består av mindre og mellomstore selskaper og grupperinger innen de fleste bransjer og er i hovedsak lokalisert i Oslo og omegn. Du kan lese mer om oss på vår nettside: revisjonspartner.no.

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no