Er du systemsterk og ønsker å ha innvirkning på matvareprisene ?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prisstyrer med systemansvar
Arbeidsgiver:
Coop Norge SA
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Rådgiver

Susann Tandberg

+4747832434

susann@express.no

 Er du en person som liker å jobbe med systemer og analyse, samtidig som du får muligheten til å påvirke Norges prisbilde på dagligvarer? Da er dette rollen for deg.
I denne rollen vil du ha fagansvaret for systemene som brukes for å kunne sette fastprisene på varene til alle Coop sine dagligvarekjeder. I tillegg følger et operativt ansvar for å sette riktig ordinære fastpriser på alle dagligvarer i de ulike kjedene. Dette er en spennende og givende rolle som plasserer deg midt i kjernen av norsk dagligvare!

Hva kan vi tilby deg? 
Coop Norge som arbeidsplass legger til rette for at du skal vokse og trives. Coop Norge er en stor og kompleks organisasjon, med mangfoldig fagkompetanse på utallige områder. Du vil bli en del av et spennende økosystem der du vil ha direkte innflytelse på kundeopplevelsen i Coop. I et nyoppusset bygg på Grorud i Oslo, vil du treffe mange spennende kollegaer og kunne jobbe tverrfaglig med andre fagfelt. Du vil kunne slå av en prat over en kopp kaffe med hjemmebakt fristelse i baristaområdet, eller ta en bedre lunsj i vår nyoppussede kantine. Skulle det bli for mye av det gode kan du ta en treningsøkt i treningssenteret eller en avslappende massasje hvis det skulle være å foretrekke. Alt innenfor Coops Norges hovedkontor. Vi har en aktiv sponsoravdeling som frister med ulike arrangementer knyttet til våre sponsorat, og vi har et bedriftsidrettslag med ulike tilbud. Cooperaktiv sørger for andre aktiviteter innen kunst, teater og forestillinger. Skulle du trenge en god og avslappende helg kan du benytte deg av våre firmahytter. Arbeidslivet i Coop er mer enn en jobb. Vi er et lite samfunn som gjerne ønsker deg velkommen! 

Ansvarsområder:

 • Ivareta gjennomføring av utvalgte kjeder sine prisstrategier
 • Faglig ansvarlig for drift, vedlikehold og utvikling av systemene, samt sikre at disse blir hensyntatt i andre prosjekter/endringsprosesser i prisavdelingen
 • Støtte Kjededrift og sortimentsjefer i spørsmål om prissetting og lønnsomhet på strategisk og taktisk nivå
 • Jobbe tett med andre avdelinger bredt ut i organisasjonen, for  å sikre gjennomføring ut i butikk
 • Være kontaktpunkt mot IT og leverandør

Vi ser etter deg som har:

 • En høyere økonomisk utdannelse, med fag innen matematikk eller statistikk
 • Noen års relevant arbeidserfaring fra detaljhandel, fortrinnsvis dagligvare
 • Gode IT ferdigheter, med særlig vekt på Excel

For å lykkes i denne rollen er det viktig at du:

 • Evne å jobbe strukturert, systematisk og selvstendig
 • Er analytisk og rasjonell, med sterk numerisk resonneringsevne
 • Tåler høyt tempo og stort ansvar
 • Evner å håndtere kompleks tallmateriale ved raske endringer
 • Er god på kommunikasjon, både skriftlig og muntlig

Vi oppfordrer deg til å søke dersom du tilfredsstiller overnevnte forventninger og samtidig liker hektiske dager. Vi kan love deg at utfordringer kommer tett, og med en positiv og løsningsorientert holdning er dette en rolle du kan lykkes stort i.

Spørsmål om stillingen kan rettes Express Rekruttering AS. Vi ser frem til å høre fra deg! 
 

Om arbeidsgiveren

Coop eies av 1,9 millioner medeiere. Dette skiller oss fra konkurrentene og gjenspeiles i vår visjon – det skal lønne seg å velge Coop. Vår form for verdiskaping handler om å skape verdier for de mange. Medeierskapet gir mulighet til å påvirke, og til å ta del i overskuddet som skapes. 150 år etter stiftelsen av det første forbrukersamvirkelaget i Norge jobber Coop fortsatt mot samme mål – basert på de samme verdiene. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA, som har ansvar for Coops felles innkjøp, grossist og logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging og medlemsprogram.

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Rådgiver

Susann Tandberg

+4747832434

susann@express.no