Er du Petxl sin nye deltidsansatt?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Deltidsansatt
Arbeidsgiver:
Petxl AS
Sted:
Skien
Søknadsfrist:
Søknader vurderes fortløpende.
Antall stillinger:
1

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Helena Berge

+4791167520

helena@express.no

Er du PetXL sin nye butikkmedarbeider?

161020082051_31164_cd324f8dd0e0ccb8d4f92b8aaba2783a26ba496d636f0c482d1ed43f3a86d839e65644b6b593ec17a8a19d44b02676c52e1857fe.png

PetXL er etablert av erfarne gründere og har solide eiere i ryggen, med Karbon Invest som en av hovedaksjonærene. Karbon Invest er et privateid investeringsselskap med investeringer innen private og børsnoterte selskaper samt eiendom. Hovedaksjonærene til Karbon Invest, Jens Rugseth og Rune Syversen, er gründere av selskaper som Crayon Group Holding ASA og Link Mobility. Sistnevnte ble solgt høsten 2018 for NOK 3,4 mrd til Abry Partners og Crayon Group er notert på Oslo Børs. Karbon Invest er blant de største private aksjonærene i nevnte selskaper, i tillegg til å være aktiv gjennom styrearbeid og ledelse. Videre er Karbon Invest investert i Techstep ASA og Sikri AS, hvor Jens Rugseth sitter som styrets leder. Utover dette er Karbon Invest investert og aktiv i flere ulike private selskaper. Karbon Invest har i dag en verdijustert egenkapital på ca NOK 3,8 mrd. PetXL tilbyr et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr til alle typer kjæledyr, og er opptatt av å bruke teknologi til å levere enestående kundeopplevelser på nett og i våre big box-varehus. Vi har høye ambisjoner og vokser raskt, med 8-10 nye varehus i løpet av 2021. Per i dag har vi 4 store varehus og 3 nettbutikker, inkludert over 100 ansatte rundt om i landet – og det blir stadig flere.

På vegne av PetXL søker vi butikkmedarbeidere, som vil være med på å skape resultater i et selskap med store ambisjoner og bidra til å gjøre PetXL til Skien råeste dyrebutikk! Vi søker deg som er glad i dyr, gjerne har dyr selv eller har jobbet med dette tidligere, og som trives med å jobbe i butikk.
 
Ansvarsområder:
Som butikkmedarbeider i PetXL er du butikkens ansikt utad, så ditt engasjement og gode humør er svært viktig. Kundene, og spesielt de firbeinte, er alltid i fokus og målet er at samtlige skal forlate PetXLs varehus med et ønske om å komme tilbake.

 • Yte bransjens beste kundeservice hver dag
 • Være på kontinuerlig på jakt etter nye muligheter for økt salg, motivere dine medarbeidere til å gjøre det samme
 • Være oppdatert på kjedens kampanjer og tilbud
 • Bidra til at varehuset til enhver tid er selgende, ryddig og følger PetXLs konsept

 
Du har følgende erfaring og egenskaper:

 • Du må ha fylt 18 år
 • Du er punktlig og ryddig
 • Du er flink til å motivere og få folk med deg
 • Du har godt humør og er serviceinnstilt
 • Du er engasjert og strukturert
 • Du har kunde- og salgsfokus og trives i en hektisk hverdag
 • Du er løsningsorientert og evner å samarbeide på tvers av avdelinger
 • Det er positivt om du har jobbet i butikk tidligere, men det er ikke et krav

Vi tilbyr:
PetXLs varehus er inspirerende og moderne med dedikerte og positive medarbeidere som har bred faglig kompetanse. Hos oss er det viktig at alle medarbeidere er motiverte, nysgjerrige og kunnskapssøkende. 

 • En hyggelig arbeidsplass med godt arbeidsmiljø
 • Karrieremulighet i PetXL Group
 • Konkurransedyktig lønn
 • En spennende jobb med daglige utfordringer

Har du spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering. 
Ønsker du å søke stillingen, vennligst benytt linken SØK HER. 

Om arbeidsgiveren

Express rekruttering er fremtidens rekrutteringsselskap. Vi tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester på landsdekkende basis, og løser våre oppdrag på 1-3 uker. Uansett hvor.
Dette er et rekrutteringskonsept i tiden, som både har fokus på pris og løsningstid. Vi bruker moderne og relevante tester slik at du som kunde kan være sikker på at kvaliteten i utvelgelsen blir ivaretatt. Sannsynligvis Norges raskeste og mest presise rekrutteringstilbud!

Express Rekruttering AS består av en energisk gjeng med rådgivere som brenner for å gi kundene våre de beste kandidatene på markedet. Du som arbeidssøker skal oppleve at jobbsøkerprosessen kan være smidig, og til og med hyggelig.
Vi er så heldige å få lov til å rekruttere medarbeidere for noen av landets mest spennende arbeidsgivere innenfor ulike fagfelt, så kanskje vi kan hjelpe deg noen skritt nærmere drømmejobben!

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Helena Berge

+4791167520

helena@express.no