Er du PetXL sin nye avdelingsleder?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Avdelingsleder
Arbeidsgiver:
Petxl AS
Sted:
Skien
Søknadsfrist:
Søknader vurderes fortløpende.
Antall stillinger:
1

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Helena Berge

+4791167520

helena@express.no

Er du PetXL sin nye avdelingsleder?

161020082051_31164_cd324f8dd0e0ccb8d4f92b8aaba2783a26ba496d636f0c482d1ed43f3a86d839e65644b6b593ec17a8a19d44b02676c52e1857fe.png
PetXL er etablert av erfarne gründere og har solide eiere i ryggen, med Karbon Invest som en av hovedaksjonærene. Karbon Invest er et privateid investeringsselskap med investeringer innen private og børsnoterte selskaper samt eiendom. Hovedaksjonærene til Karbon Invest, Jens Rugseth og Rune Syversen, er gründere av selskaper som Crayon Group Holding ASA og Link Mobility. Sistnevnte ble solgt høsten 2018 for NOK 3,4 mrd til Abry Partners og Crayon Group er notert på Oslo Børs. Karbon Invest er blant de største private aksjonærene i nevnte selskaper, i tillegg til å være aktiv gjennom styrearbeid og ledelse. Videre er Karbon Invest investert i Techstep ASA og Sikri AS, hvor Jens Rugseth sitter som styrets leder. Utover dette er Karbon Invest investert og aktiv i flere ulike private selskaper. Karbon Invest har i dag en verdijustert egenkapital på ca NOK 3,8 mrd. PetXL tilbyr et av markedets beste og bredeste utvalg av utstyr til alle typer kjæledyr, og er opptatt av å bruke teknologi til å levere enestående kundeopplevelser på nett og i våre big box-varehus. Vi har høye ambisjoner og vokser raskt, med 8-10 nye varehus i løpet av 2021. Per i dag har vi 4 store varehus og 3 nettbutikker, inkludert over 100 ansatte rundt om i landet – og det blir stadig flere.

På vegne av PetXL søker vi avdelingsledere, som vil være med på å skape resultater i et selskap med store ambisjoner og bidra til å gjøre PetXL til Skien råeste dyrebutikk! Vi søker deg som er resultatorientert og som har en klar forståelse av hvordan du skal få med deg hele teamet ditt til å jobbe mot de samme målene. 
 
Ansvarsområder:
Som avdelingsleder i PetXL leverer du resultater, og har høy gjennomføringsevne på kjedens kampanjer. Du ønsker å jobbe i en levende butikk, som stadig er i endring og utvikling. Det er viktig at du liker å ha fokus på butikkens visuelle uttrykk, og det å alltid kunne tilby kundene en inspirerende butikk. Som avdelingsleder i PetXL er to av dine viktigste oppgaver å motivere kollegaer og å sette standarden for hvordan hver enkelt avdeling skal drives, og derfor vil ditt engasjement og gode humør være svært viktig.

 • Motivere dine medarbeidere til å yte bransjens beste kundeservice hver dag
 • Sikre at din avdeling til enhver tid har god vareflyt, er oversiktlig og betjent av kompetente medarbeidere
 • Være kontinuerlig på jakt etter nye muligheter for økt salg, og motivere dine medarbeidere til å gjøre det samme
 • Sikre varetrykk og kampanjegjennomføring
 • Budsjett og resultatoppfølging for din avdeling
 • Ansvar for at avdelingen til enhver tid er selgende, ryddig og følger PetXLs konsept

 
Du har følgende erfaring og egenskaper:
Du har ledererfaring, gjerne fra bransjen og/eller detaljhandel. Har du erfaring innen produktområdene er det en fordel, men det ikke et krav.
Det viktigste for oss er at du er klar for utfordringen med å lede en avdeling i et varehus som skal yte bransjens beste kundeservice!

 • Du er operativ og god til å lede
 • Du har god forretningsforståelse og vet hva som trengs for å nå målene våre
 • Du er flink til å motivere og få folk med deg
 • Du er resultatorientert
 • Du er engasjert, nyskapende og strukturert
 • Du har kunde- og salgsfokus og trives i en hektisk hverdag
 • Du er løsningsorientert og evner å samarbeide på tvers av avdelinger og varehus

Vi tilbyr:
Du får muligheten til å få en spennende karriere hos en av Norges største og beste dyrebutikker. PetXLs varehus er inspirerende og moderne med dedikerte og positive medarbeidere som har bred faglig kompetanse. Hos oss er det viktig at alle medarbeidere er motiverte, nysgjerrige og kunnskapssøkende. 

 • En lederstilling med utviklingsmuligheter
 • Karrieremulighet i PetXL Group
 • Konkurransedyktig lønn
 • En spennende jobb med daglige utfordringer
 • Godt arbeidsmiljø

Har du spørsmål vedrørende stillingen er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering. 
Ønsker du å søke stillingen, vennligst benytt linken SØK HER. 

Om arbeidsgiveren

Express rekruttering er fremtidens rekrutteringsselskap. Vi tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester på landsdekkende basis, og løser våre oppdrag på 1-3 uker. Uansett hvor.
Dette er et rekrutteringskonsept i tiden, som både har fokus på pris og løsningstid. Vi bruker moderne og relevante tester slik at du som kunde kan være sikker på at kvaliteten i utvelgelsen blir ivaretatt. Sannsynligvis Norges raskeste og mest presise rekrutteringstilbud!

Express Rekruttering AS består av en energisk gjeng med rådgivere som brenner for å gi kundene våre de beste kandidatene på markedet. Du som arbeidssøker skal oppleve at jobbsøkerprosessen kan være smidig, og til og med hyggelig.
Vi er så heldige å få lov til å rekruttere medarbeidere for noen av landets mest spennende arbeidsgivere innenfor ulike fagfelt, så kanskje vi kan hjelpe deg noen skritt nærmere drømmejobben!

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Helena Berge

+4791167520

helena@express.no