Er du Malermestrene BMV sin nye daglig leder?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Daglig Leder
Arbeidsgiver:
Malermestrene BMV AS
Sted:
MOLDE
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Pia Rinde

+4791700944

pia@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

LinkedIn

Vi er på utkikk etter Moldes beste relasjonsbygger! Vi søker nå en dyktig leder som kan bidra til ytterligere utvikling av våre tradisjoner og av oss som selskap både på kvalitet og effektivitet.

Vil du lede og utvikle oss videre?
Som person er du målrettet og genuint opptatt av å lede dine ansatte til gode resultater. Du viser vei, bygger gode relasjoner og får folk med på notene. Med din lederstil er det lett for dem å finne motivasjon selv!
Som leder er du kvalitetsbevisst, kundeorientert og opptatt av videre utvikling. Du har teft for økonomi og vil være en pådriver for strategi, vekst og utvikling av selskapet.

Ansvarsområder:

 • Hovedansvar for daglig drift og personalet.
 • Arbeid med budsjett, nøkkeltall (KPI), anbud, handlingsplaner, og økonomiske mål som styringsverktøy og motivasjon.
 • Organisere, tilrettelegge, rekruttere og videreutvikle personal/ selskapet.
 • Løpende kontakt med kunder og leverandører for å sikre optimal drift, og utvikling.
 • Videreføre allerede etablerte kunderelasjoner.  
 • Lede, engasjere og motivere medarbeidere.
 • Bistå/delta i salgsaktiviteter.

Vi ser etter deg som: 

 • er en dyktig og erfaren leder med kompetanse innen prosjektledelse.
 • er strukturert, analytisk, har fokus på framdrift og god økonomi i alle ledd.
 • har bakgrunn på ledernivå fra entreprenør-, bygg/anleggsbransjen eller eiendom.
 • har en lidenskap for faget vårt og byggebransjen.
 • er en kommunikatør som har god dialog med ansatte, kunder og samarbeidspartnere. 

Hvorfor velge oss som din nye arbeidsgiver?
Hos oss vil du ta del i alle prosesser, både administrativt og operativt, i en av Moldes største maler- og murer-bedrifter. Du blir sentral i arbeidet med strategi og forretningsutvikling der du vil få god faglig støtte, samtidig så får du frihet til å utfordre oss slik at vi sammen blir bedre.
Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi er opptatt av å levere kvalitet og gode løsninger samtidig som vi er ryddige og profesjonelle i alt vi foretar oss. Vi er veldrevet, og har et trivelig og godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement. Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge. 
 

Om arbeidsgiveren

Malermestrene BMV AS er et entreprenørfirma innen maler- og byggtapetserarbeid, flislegging, mur og puss, betongsliping, avretting av gulv og legging av industrigulv. Firmaet har sitt utspring i tidligere firma Harald Bergsbakk AS, S. O. Midsund AS og Terje Vågseter AS som fusjonerte i januar 2005, med en målsetting om å bli en bedre samarbeidspartner for alle våre kundegrupper.

Håndverksgruppen skal bli Nord-Europas ledende aktør innen overflate. Vi er i dag 1700 stolte håndverkere og skal bli flere.
Vil du være med på å endre en bransje? Konsernet har som mål å profesjonalisere bransjen i hele Norden ved å satse systematisk på bærekraft og miljø, arbeidsliv og faglig kvalitet. Håndverksgruppen vil utnytte lokal forankring og markedskunnskap med stordriftsfordeler. Konsernet har en akkumulert omsetning på over 3 milliarder kroner, 1700 ansatte og virksomheter i fra Svalbard i nord til Kristiansand i sør, samt Sverige. Håndverksgruppen eies av FSN Capital og ansatte. 

Rådgiver

Pia Rinde

+4791700944

pia@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

LinkedIn