Er du KANFAs nye nøkkelperson?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Administrasjonkoordinator
Arbeidsgiver:
KANFA AS
Sted:
LYSAKER
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Anette Hammersgård

+4747311896

anette@express.no

Rådgiver

Margit Haugen

+4792264344

margit@express.no

LinkedIn

Vi i KANFA opplever økt arbeidsmengde og trenger en administrasjonskoordinator på laget. Du vil jobbe med svært kompentente og dyktige folk, og vi er på utkikk etter en støttespiller for våre forretningsområder. 

Hvem er du? Vi ser for oss at du er en fleksibel og sosial person med høy arbeidskapasitet. Du er nøye og strukturert i arbeidet du utfører. I denne rollen vil du støtte flere områder og bistå etter behov. Du vil ha en rolle som sikrer daglig drift av kontorene. Hos oss vil du være HR-sjefens høyre hånd og vil også bistå innen området forretningsutvikling. For å lykkes i denne rollen ser vi etter deg som liker å samarbeide med andre. Om du også har franskspråklige ferdigheter vil det være et pluss.

Håndterer du mange baller i luften samtidig? Du bistår blant annet med utvikling og implementering av HR-policyer og prosedyrer samt onboarding og offboarding. I denne stillingen vil du også jobbe med bokføring/regnskap og utarbeide presentasjoner for markedsførings- og anbudsformål. Du skal være en bidragsyter til å fremme selskapets merkevare og profil. 

Arbeidsoppgaver:

 • Oppdatere og vedlikeholde interne systemer
 • Bistå med administrative oppgaver og prosjekttjenester etter behov
 • Vedlikeholde bedriftens nettsider og sosiale mediekanaler
 • Administrere sosiale arrangementer
 • Kontaktperson mot eksterne aktører
 • Tilrettelegge møter og booking
 • Sørge for at arbeidsplassen og fasiliteter til enhver tid er i orden

Egenskaper og kvalifikasjoner:

 • Erfaring fra tilsvarende rolle og virksomhet er en fordel, gjerne fra tekniske prosjekter innenfor energisektoren
 • Relevant høyere utdanning
 • Kjent med å administrere nettsider og sosiale medier
 • Strukturert og effektiv
 • Gode skriftlig og muntlige fremstillingsevner både på norsk og engelsk

Hva kan vi tilby deg? Du kommer til en trygg og god arbeidsgiver. Dette er en betydningsfull jobb i et godt arbeidsmiljø. Du vil få muligheten til å være en viktig bidragsyter i et spennende selskap med klare ambisjoner og mål. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og gode betingelser. Hva skal du gjøre tenker du kanskje? Vi trenger bare at du søker og er skikkelig motivert for å bli en del av KANFA.

Høres dette spennende ut? Express Rekruttering håndterer rekrutteringen på vegne av KANFA. Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere eller legg inn en søknad.
Vi ser frem til å høre fra deg! 
 

Om arbeidsgiveren

KANFA leverer prosessmoduler og tjenester til det globale energimarkedet. Våre tjenester inkluderer leveranse av moduler og utstyr, engineeringtjenester og studier til industri offshore og på land. I dag har vi utfordrende og spennende prosjekter innen alt fra karbonfangst og ulike hydrogenløsninger til tradisjonell olje & gass. KANFA har kontorer på Lysaker og i Trondheim, og er heleid av Technip Energies.

Rådgiver

Anette Hammersgård

+4747311896

anette@express.no

Rådgiver

Margit Haugen

+4792264344

margit@express.no

LinkedIn