Er du KANFAs nye HR Manager?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
HR manager
Arbeidsgiver:
KANFA AS
Sted:
LYSAKER
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Hella Sommerfelt-Pettersen

+4792815638

hella@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Anette Hammersgård

+4747311896

anette@express.no

KANFA er inne i en omstilling og vekstfase, og søker etter en dyktig, entusiastisk og engasjert HR Manager. Du vil jobbe med svært kompetente og dyktige folk, og vi er på utkikk etter en støttespiller for våre ansatte og ledere. 

Hvem er du? Vi ser for oss en person med høy arbeidskapasitet og som trives å jobbe med mennesker. Du er proaktiv og er ikke redd for å sette deg inn i nye oppgaver. Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig, og har god struktur og orden. Du har erfaring med administrasjon og HR, og ser etter en spennende stilling med godt arbeidsmiljø. 

Håndterer du mange baller i luften samtidig? Som HR Manager er du ansvarlig for utvikling og implementering av HR -retningslinjer og prosedyrer, og for å sikre at selskapet overholder lover og forskrifter for personalspørsmål. Onboarding / offboarding ligger også innenfor ansvarsområdet. HR Manager rapporterer til Daglig Leder.
Hos oss er ingen dag lik, hverdagen er allsidig og variert.  HR Manager vil være en nøkkelperson i å utvikle bedriftens personalpolitikk og rekrutteringsstrategi. Man vil også være ansvarlig for å utarbeide intern strategi for kompetanseutvikling.

Arbeidsoppgaver:

 • Operativt HR-arbeid
 • Delta i strategisk utvikling av selskapet
 • Støtte ledere og ansatte i HR relaterte spørsmål
 • Administrere og gjennomføre rekrutteringsprosesser
 • Følge opp kompetanseutvikling og opplæring
 • Ansvar for onboarding- og offboardingprosesser
 • Hovedkontakt mot konsulent- og rekrutteringsselskaper
 • Rapportering til og koordinering mot morselskap innenfor ansvarsområdet
 • Leder for KANFAs pensjonskomité
   

Egenskaper og kvalifikasjoner:

 • Minimum 5års relevant erfaring
 • Relevant høyere utdanning
 • Strukturert og effektiv
 • Dyktig relasjonsbygger
 • Gode skriftlig og muntlige fremstillingsevner både på norsk og engelsk. Franskspråklige ferdigheter i tillegg vil være en fordel

Hva kan vi tilby deg?
Du kommer til en trygg og god arbeidsgiver. Dette er en betydningsfull jobb i et godt arbeidsmiljø, hvor hovedandelen av de ansatte har teknisk utdannelse og stort eierskap til arbeidet sitt. Du vil få muligheten til å være en viktig bidragsyter i et spennende selskap med klare ambisjoner og mål. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og gode betingelser. Hva skal du gjøre tenker du kanskje? Vi trenger bare at du søker og er skikkelig motivert for å bli en del av KANFA.

KANFA har ikke tidligere hatt en heltids HR manager, så her har du mulighet til å sette ditt eget preg på rollen og arbeidsoppgaver. Stillingen innebærer også/potensielt personalansvar for en person.
Høres dette spennende ut, eller kjenner du noen som er perfekt for jobben? Express Rekruttering håndterer rekrutteringen på vegne av KANFA. Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere eller legg inn en søknad.
Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

KANFA leverer prosessmoduler og tjenester til det globale energimarkedet. Våre tjenester inkluderer leveranse av moduler og utstyr, engineeringtjenester og studier til industri offshore og på land. I dag har vi utfordrende og spennende prosjekter innen alt fra karbonfangst og ulike hydrogenløsninger til tradisjonell olje & gass. KANFA har i dag 56 ansatte fordelt på kontorer på Lysaker og i Trondheim, og er heleid av Technip Energies.

Rådgiver

Hella Sommerfelt-Pettersen

+4792815638

hella@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Anette Hammersgård

+4747311896

anette@express.no