Er du Ice sin nye Host(ess)?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Shop Host(ess)
Arbeidsgiver:
ICE NORGE AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest, søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
3
Nettside:

Rådgiver

Emilie Marina Holter

+4747802133

emilie@express.no

Vi åpner nå ny ice butikk på Storo Storsenter i Oslo og er på jakt etter deg som ønsker å jobbe som Shop Host eller Hostess!
Vi trenger også butikkmedarbeidere til vår butikk på Gulskogen. 

Ice har blitt kåret til en av Norges beste arbeidsplasser gjennom Great Place To Work for tredje året på rad. I 2018 og 2019 havnet vi på en åttende plass og i 2020 ble vi kåret til Norges 7. beste arbeidsplass! Vi har på kort tid blitt en betydelig utfordrer i mobilbransjen i Norge med over en halv million kunder og størst vekst i bransjen. Med deg på laget skal vi sørge for at ice forblir en unik og annerledes mobiloperatør. En mobiloperatør som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap. 

Vi i ice søker nemlig en sprudlende, engasjert og allsidig Vert eller Vertinne til vår splitter nye butikk! Vi har lansert det vi liker å kalle fremtidens telekombutikk, med økt fokus på opplevelse og service. I en verden som blir stadig mer digital, ser vi behovet for å pleie det nære og det personlige, men for å få til dette trenger vi en som deg!

Det vi ser etter er en skikkelig ILDSJEL. En som evner å skape en arena der folk har lyst til å oppholde seg. En som gjennom unike opplevelser klarer å skape lokal forankring og tiltrekke seg potensielle kunder. En som står på, som yter unik service og som elsker å bidra til å bygge noe helt fra start.

 

Ansvarsområder:

 • Salg og kundebehandling i butikk
 • Holde orden i butikken
 • Varepåfylling
 • Betjene kasse
 • Bistå til at butikken driftes i henhold til rutiner
 • Andre oppgaver relatert til butikkdrift

Vi tror du er en person som:

 • kommer lett i prat med ulike type mennesker, og har en over snittet god formidlingsevne
 • har en god forståelse for hva som behøves for å lykkes i retail, samt interesse for bransjen
 • bidrar med innspill til hvordan organisasjonen til enhver tid skal utvikle seg hensiktsmessig
 • evner å skape gode relasjoner med ansatte, kolleger og kunder 
 • trigges over å ha eget resultatansvar 
 • har erfaring og/eller interesse for teknologi og telekom 

Det er jo ikke til å stikke under en stol at vi håper du har sterk interesse for telekom og teknologi. Vi forventer ingen ELON MUSK eller innovative bilturer i verdensrommet, men vi håper du blir gira når vi snakker nettverk og dekning. Har du interessen fikser vi resten. Opplæring skal bli!

Stillingen er en deltidsstilling og arbeidstidene er relatert til Senterets åpningstider. Du må være over 18 år for å bli vurdert til denne stillingen. 

Søk på din måte

Vi vet at folk er forskjellige, og ikke alle er like glade i å skrive søknad. Det vi er opptatt av er å finne deg med genuin interesse for å bygge og utvikle team og leve ut vårt butikkonsept. Derfor ønsker vi at du søker på stillingen på den måten som best representerer DEG! Om det er i form av video, søknad, sms, presentasjon, eller annet – det bestemmer du (Annabel@express.no).

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte vår innleide Rådgiver konsulent,  Annabel Tveit. Dersom du ønsker å legge inn en søknad, bruk linken "søk her''

Om arbeidsgiveren

Vi åpner nå ny ice butikk på Storo Storsenter i Oslo og er på jakt etter deg som ønsker å […]

Rådgiver

Emilie Marina Holter

+4747802133

emilie@express.no