Er du Hertz sin nye koordinator?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Koordinator
Arbeidsgiver:
First Rent A Car Norway AS (Hertz)
Sted:
Oslo
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Er du en person som mestrer å jobbe effektivt og har forståelse for økonomi? Har du interesse for bil eller kunne tenke deg å få en en fot innenfor reiselivsbransjen i et spennende, internasjonalt firma? Dette kan være en fin mulighet til å komme seg inn i arbeidslivet. Hertz søker en koordinator til Fleetavdelingen. 

Dette er en administrativ rolle hvor typiske arbeidsoppgaver blant annet vil være fakturabehandling, organisere skadereprasjoner og holde kontakt med bilforhandlere/transportører. For den rette personen kan dette være en god mulighet.

Vi ser etter deg som:

  • Har noe erfaring fra økonomi eller forståelse for økonomi
  • Kan jobbe effektivt
  • Er lærvillig og nysgjerrig

Vi tilbyr:

  • Gode utviklingsmuligheter i et spennende, internasjonalt selskap i vekst
  • Godt arbeidsmiljø
  • Fine, moderne kontorer
  • Fleksibilitet i forhold til hjemmekontor
  • Gode pensjonsordninger
     

Arbeidstiden er på dagtid man-fre. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Agnes Fyrand-Bakke, agnes@express.no, i Express Rekruttering.
Ønsker du å søke på denne stillingen, vennligst bruke linken "SØK HER". 

Om arbeidsgiveren

Hertz – et ledende bildelingsselskap. Hertz er representert mer enn 150 land på samtlige kontinenter med over 11 000 lokasjoner.
Hertz er Norges største bildelingsselskap og en betydelig aktør i den raskt voksende delingsøkonomien. De seneste ti årene har vi hatt en årlig vekst på ca. 20 prosent, og har nå over 500 utleiepunkter, inkludert samtlige flyplasser. Bilflåten i Norge består av flere enn 10 000 nye biler fra verdens ledende produsenter, som leies ut via et landsdekkende nettverk.
Hertz vil være førstevalget innen bilutleie og en markant aktør i den nye delingsøkonomien med heldigitale delings- og mobilitetsløsninger. Vi har store ambisjoner for fremtiden og ser et betydelig vekstpotensial i at stadig flere vil leie og dele biler fremfor å eie selv.
Samtlige lokasjoner i Hertz Norge er miljø- og kvalitetssertifisert gjennom standardene ISO 14001, 9001 og 45001 (HMS).

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no