Er du et utpreget servicemenneske som evner å ha flere baller i luften på en gang?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Salgs- og administrasjonskoordinator
Arbeidsgiver:
Arla Foods AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn

Hvis du er en ambisiøs person med en naturlig interesse for feltene salg, marketing og administrasjon er dette en super mulighet for å akselerere din karriere innenfor FMCG.

Ditt hovedansvar:

Du vil ha en sentral rolle i vår organisasjon hvor du, gjennom ulike oppgaver, vil få muligheten til å lære mye om dagligvare- og storhusholdningsmarkedet og samtidig bidra til at vi lykkes sammen. Videre vil du få ansvar for salgssupport til våre Key Account Managere og Nasjonal Salgssjef.
Du vil få mange spennende oppgaver som for eksempel lede ulike pro­sjekter, utarbeidelse av innsalgsark og noe salgsfrem­mende materiell i butikk. Koordinere og organisere kundemesser, og legge til rette for gjennomføring av interne samlinger og felles aktiviteter. Du vil også håndtere klager og forbrukerhenvendelser på mail og telefon, samt sikre et funksjonelt og trivelig kontormiljø og sørge for at ingen går sultne fra lunsjen.

Din profil:

  • Du har fullført utdanning innen økonomi, bedriftsadministrasjon, markedsføring eller lignende.
  • Er du nyutdannet, eller har noen år med yrkeserfaring oppfordrer vi deg til å søke.
  • Du er god på multitasking, effektiv, initiativrik, imøtekommende, jobber godt alene så vel som i team, service-minded, proaktiv, løsningsorientert og om­gjengelig.
  • God til å skape lagånd, har en åpen væremåte og gode kommunikasjons- og presentasjons­evner på norsk og engelsk.

Hva kan vi tilby:

En spennende rolle i et internasjonalt selskap med store vekstambisjoner. Du vil få enga­sjerte kolleger som ønsker å skape resultater sammen. Vi har konkurransedyktig lønn, og gode pensjons- og forsikringsordninger.

For å vise interesse for stillingen, vennligst bruk linken "SØK" for å legge inn din CV.  
Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss i Express Rekruttering.

Om arbeidsgiveren

Arla gjør vi så mye mer enn å lage noen av verdens mest populære meieriprodukter. Vi får det sunne til å smake deilig, vi gjør morgenen verdt å stå opp for. Arla®, Castello® og Lurpak® er blant merkene som gjør oss til en viktig og naturlig del av det moderne livet i over 100 land rundt om i verden. Det er rundt 19.000 globale ansatte i virksomheten. Hver eneste av oss spiller en viktig rolle, og sammen kan vi bygge videre på omsetningen på over 11 milliarder euro og etablere vår posisjon som et av verdens største meierifirmaer.

Arla Foods Norge er datterselskap av Arla og har betydelige markedsposisjoner innenfor flere kategorier på det norske markedet. Vi representerer kjente og sterke merkevarer som Apetina® matlagingsost, Castello® spesialost, Arla® ost, Starbucks® iskaffe, Cocio® sjokolademelk og God Morgon® juice. Produktene har bred distribusjon i norsk dagligvare og selges i ca. 3700 dagligvarebutikker og selskapet har salgsrepresentanter, enten internt eller eksternt, over hele Norge.

Selskapet ble startet i 1960 årene og etablert i Norge i år 2000 under navnet Arla Foods Norge. Arla Foods er et selskap med misjon om å skape fremtidens meieri og sikre den høyeste verdi for deres eieres melk, og samtidig skape muligheter for deres vekst. Med over 9.000 eiere er vi den 4. største meierivirksomhet i verden. Arla Foods skaper innovative produkter og sørger for at melken bevarer sine naturlige gode egenskaper, dette gjør det lettere å leve sundt og bæredyktig.
Kontoret er lokalisert på Lindeberg.

Rådgiver

Johanne Færø

+4795774188

johanne@express.no

LinkedIn