Er du en relasjonsbygger og sulten selger?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Client Solution Specialist
Arbeidsgiver:
SELECTA AS
Sted:
Eidsnes
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Ønsker du å være med på reisen til et av Europas ledende rutebaserte, selvbetjente leverandør som tilbyr god kvalitetskaffe og innovative ferdigmatløsninger? Da har du muligheten nå!

Vi søker nå en ny Client Solution Specialist som vil være med på laget. Dine oppgaver vil være rettet mot løsningssalg inn mot nye klienter. Hos oss er hver klient unik. Du vil måtte finne gode løsninger tilpasset kunden, innenfor alle segmentene våres. Stillingen vil innebære kundemøter både over telefon, Teams og fysisk. Du vil få fullt ansvar for hele salgsprosessen, fra forberedelser til ferdigstillelse og utrulling av kontrakter. Her har du mulighet til å styre din egen arbeidshverdag, men du bør ikke være redd for å reise litt. Du vil få muligheten til å få mye ansvar raskt og bli en viktig del av oss i Selecta.

Vi tilbyr
Selecta har en arbeidskultur som er utrolig sterk. Du vil få alle verktøyene og opplæringen du trenger for å lykkes og trives i jobben. 
Som nyansatt vil du bli tatt godt vare på. Vi lover deg et godt arbeidsmiljø, masse støtte og jevnlige faglige/sosiale samlinger.
Her er det gode muligheter for å få utvikle seg og vokse, hos en internasjonal leverandør! Du vil også få en god bonusordning.

Hvem er du?
Som person tror vi du er utadvendt og åpen, du er dedikert og målrettet. Er du god på å skape nye relasjoner, da kan det være deg vi leter etter! 
Vi tror du har noen år med B2B salg allerede. Hvis du kan vise til noen gode resultater eller en oppnåelse du er stolt av, så vil vi gjerne se det.
I tillegg tror vi at du sitter med en god evne til å strukturere og planlegge din egen arbeidshverdag.
Du må ha førerkort klasse B. 

Ta kontakt med rådgiver Agnes Fyrand-Bakke, agnes@express.no, dersom du har spørsmål. Vi håper og gleder oss til å høre fra deg!
Ønsker du å søke på stillingen vennligst bruk linken ´SØK´. 

 

Om arbeidsgiveren

Selecta er markedsledende i Norge og Europa innenfor mat og drikke til private- og offentlige selskaper. Fra innovative vendingskonsepter med mat-, drikke og kaffe til konseptet We Proudly Serve Starbucks til bedrifter og skoler. Fra kaffekonsepter for restauranter og hoteller til selvbetjeningsløsninger hos private- og offentlige selskaper. Totalt opererer Selecta 452 000 salgspunkter i 14 land, og serverer over 10 millioner mennesker mat- og drikke hver dag. Som markedsledende i Norge har Selecta 16 kontorer og 15000 kaffe- og vannmaskiner ute i markedet. Øverst i Selectas kaffesatsning står vårt konsept; Starbucks On The Go – Verdens største merkevare innenfor kaffe! Med nesten 30 års erfaring i Norge tilbyr Selecta løsninger med høy kvalitet innenfor en rekke serviceområder.

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no