Er du en inspirerende og dyktig butikkdriver?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Franchisetaker, FT Deli Ole Bull / Engen
Arbeidsgiver:
DELI DE LUCA Norge AS
Sted:
Bergen
Søknadsfrist:
fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Malin Hansen Stenqvist

+4741752981

malin@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

I Deli De Luca får du muligheten til å stå på egne bein, jobbe selvstendig og være din egen sjef. Her vil du utvikle deg som leder og jobbe tett sammen med ditt team. Du som ønsker å lære mere om drift, innkjøp og personal har nå en perfekt mulighet till dette. 

Hva kan du forvente deg som Franchisetaker i Deli De Luca?
Deli ser etter en engasjert driver til sine to Deli-butikker: Ole Bull og Engen. Både Ole Bull og Engen er en godt etablerte butikker med sentral plassering i Bergen sentrum både i forbindelse med byens handlegater og uteliv. Butikkene har et stort utviklingspotensiale for riktig franchisetaker. Sammen med et fremoverlent driftsapparat skal vi befeste vår posisjon som kundens 1. valg i Bergen! 

Suksess avhenger av at dine kunder alltid opplever førsteklasses service, inngående produktkunnskap, høykvalitetsprodukter, bugnende vareutvalg og skinnende rene forretninger.
Dette krever en dyktig franchisetakere som gjennom godt lederskap har evnen til å spre entusiasme, positivitet og initiativ til alle ledd i butikken og til alle sine medarbeidere. Som franchisetakere vil du drive ditt eget selskap som selvstendig næringsdrivende. 

Hvilke egenskaper og kvalifikasjoner ser vi etter hos deg?
Som franchisetaker vil du ha det fulle ansvaret for driften, inklusive personal-, økonomi- og resultatansvar. Relevant utdanning og erfaring er fordelaktig, men det viktigste er at du/dere er i besittelse av de riktige personlige egenskapene.

 • Du er en kremmer og har en trang til å skape noe eget
 • Du må ha evnen til å kommunisere godt og skape et arbeidsmiljø der alle medarbeidere trives og ha en ønske om å videreutvikle ditt team.
 • Du har høy arbeidskapasitet og er en god selger
 • Du har ordenssans, er strukturert og selvgående og du må lede og drive i henhold til relevant lovverk og interne retningslinjer.
 • Erfaring fra varehandel og butikk er positivt eller annen relevant ledererfaring
 • Du må stille med en bankgaranti

Hva kan du forvente når du jobber i Deli De Luca?

 • Et konsept under stadig utvikling og sterke personlige utviklingsmuligheter
 • En grundig og detaljert opplæring i regi av servicekontoret
 • Et kunnskapsrikt og erfarent støtteapparat med funksjoner innen økonomi, salg, personal og ledelse
 • Regnskapsføring og lønnsadministrasjon via sentrale funksjoner
 • Meget gode inntjeningsmuligheter
 • Medlemskap i den morsomste kjeden vi vet om – vår egen

Vi gleder oss til å snakke med deg!

Deli De Luca har ett tett samarbeid med Express Rekruttering. Malin Stenqvist kan kontaktes for mer informasjon om stillingen malin@express.no. For å søke stillingen, klikk på "søk her".
 

Om arbeidsgiveren

Deli de Luca er et norsk konsept fra 2003 bygget på en enkel forretningsidé: Vi skal selge gode opplevelser av mat og drikke, med fokus på gode måltidsløsninger for folk i farta. Vi elsker å glede! Glede våre kunder med smaksbomber, innovasjon, overraskelser og smil. Vi elsker mennesker. Vi vet at glade mennesker er gode mennesker, og at gode mennesker gir gode opplevelser. Vi ønsker oss reale ansatte som er rause med både kollegaer og kunder og som ikke er redd for å ta i et tak. Du finner konseptet i over 100 butikker, både i storbyer og langs vei på utvalgte Esso-stasjoner. Vi drifter totalt over 200 Esso butikker med ansvar for butikk og bilvask. Deli de Luca er 100% eid av NorgesGruppen. Om NorgesGruppen: Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter. Vi har ulike kjedekonsepter i det norske markedet; lavprisbutikker, supermarkeder og distriktsbutikker. Våre konsepter i dagligvare er KIWI, MENY, SPAR og Joker, hvor Deli de Luca, MIX og Jafs er servicehandelskonseptene.

Rådgiver

Malin Hansen Stenqvist

+4741752981

malin@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no