Er du en fremoverlent Business Controller med særskilt kompetanse på logistikk?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Business Controller Logistikk
Arbeidsgiver:
Coop Norge Sa
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest - søkere behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn

Analyse og beslutningsstøtte for morgendagens logistikk  

Som vår nye business controller vil du videreutvikle et hensiktsmessig kpi-sett for proaktiv oppfølging av vårt nye logistikksenter.

I rollen vil du være sparringspartner for våre logistikk-ledere på verdiskapning og økonomiske forbedringer og sikre nødvendig oppfølging.

Du vil ha en aktiv rolle i utvikling av gode budsjett- og prognosemodeller for kostnadsdriverne i det nye logistikksenteret vårt samt ha utvikling og forvaltningsansvar for rapportering og analyseverktøy for logistikk-området.

Rollen vil ha en sentral funksjon i strategiske utviklingsprosjekter for vareforsyning Faghandel.

Forretningsforståelse, analytiske og kommunikative ferdigheter
For å lykkes i rollen er det viktig at du tar initiativ, er selvgående og løsningsorientert.

Vi tror du har erfaring fra en rolle i større logistikkvirksomhet eller prosjekter/konsulentarbeid innenfor området logistikk. Av formell utdannelse ser vi for oss at du har en mastergrad, gjerne med fordypning i logistikk. Du må være dyktig på analytisk og kvantitativ problemløsning, ha solid økonomisk forståelse og gjennomføringsevne samtidig som du har sterk interesse for å være i forkant i den digitale utviklingen.

I rollen må du kunne formidle komplekse sammenhenger effektivt både på norsk og engelsk og kommunisere godt med alle nivåer i en organisasjon og på tvers av fagområder. Du bør like å dele kunnskap og støtte andre i nå våre felles mål.

Du ønsker å være med å forme et av Norges største logistikksentre for faghandelsvarer som både leverer til våre butikker og våre e-handelskunder.

Godt samhold og engasjerte kollegaer 
Her vil du jobbe sammen med engasjerte kolleger – vi tar vi godt vare på hverandre og jobber sammen for å lykkes med å nå overordnede mål.
Rollen rapporterer til Økonomisjef Faghandel.

Ønsker du mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte Express Rekruttering AS. Ønsker du å søke, vennligst bruk linken i annonsen. Vi gleder oss til å høre fra deg! 
 

Om arbeidsgiveren

På Langhus finner man Coops faghandelsmiljø og logistikk som forsyner 1200 av Coops butikker med nonfood- og byggevarer. Coop Faghandel tar i 2021 i bruk et helt nytt logistikksenter med automasjon som vil ruste oss til fremtidens behov. I denne anledning søker vi en erfaren Business Controller til nyopprettet stilling, som skal sikre effektiv økonomistyring av våre logistikkfunksjoner fremover i tillegg til videreutvikling av økonomiske analyser for bedre beslutningsstøtte.

Daglig leder

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

LinkedIn