Sykt opptatt av håndverksbransjen, mennesker, salg og service?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Driftsleder
Arbeidsgiver:
Malermester Buer Bergen AS
Sted:
NESTTUN
Søknadsfrist:
25. Februar
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

LinkedIn

Er du en Driftsleder som elsker å jobbe i håndverksbransjen med mennesker, salg og service, og ønsker å jobbe med vårt fantastiske team i Malermester Buer Bergen AS?

Til rollen som driftsleder hos Malermester Buer Bergen AS er vi på jakt etter deg som er sosial, imøtekommende og jordnær, og som evner å inspirere dine omgivelser med et glimt i øyet. Du er dyktig, løsningsorientert og trygg på deg selv. Hos Malermester Buer Bergen jobber en gjeng engasjerte ansatte, som brenner for håndverk, salg og service. 

Vi representerer trygghet og kvalitet, og ønsker deg med på laget hvis du er selvstendig, målrettet og i tillegg interessert i tall. Vi søker en driftsleder som inspirerer de ansatte til å prestere sitt aller beste for vårt felles mål. Målet vårt er hele tiden å skape fantastiske opplevelser for kunden og å ha det gøy på jobb!

Vi ser for oss deg som er resultatorientert, trives med å ta ansvar og digger å jobbe med tall og prosjekter. Du er tydelig, imøtekommende og en motivator av natur som har evnen til å skape engasjerte håndverkere og bygge et godt team. Du evner også å holde hodet kaldt i hektiske perioder, og streber etter at bedriften skal ha en kreativ atmosfære. Som ansatt i Malermester Buer Bergen AS er det viktig med gode samarbeidsevner, da vi er veldig opptatt av verdien av å jobbe i team, lære av hverandre og utvikle oss som medarbeidere. 

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for planlegging og koordinering av den løpende driften

 • Sikre god kontroll og oppfølging av prosjektene med fokus på kvalitet og faglig utførelse

 • Oppfølging av forespørsler, tilbud, kontrakter og driftsavtaler

 • Kalkulasjon av våre ulike prosjekter

 • Oppfølging og implementering av effektive IT-systemer 

 • Kontinuerlig bidra med forbedrings- og effektiviseringsløsninger

 • Bistå daglig leder etter avtale

Vi ønsker at du har:

 • Relevant utdanning – Malermester, eller fortrinnsvis innen økonomi, ledelse og/eller administrasjon

 • Erfaring fra håndverksbransjen samt lignende stillinger (ledelse, koordinering, drift, økonomi)

 • Erfaring med personalansvar

 • Forståelse for økonomi

 • Gode og tydelige lederegenskaper

 • Gode kommunikasjonsevner i et skandinavisk språk samt engelsk, både muntlig og skriftlig

Hvem er du?

 • En proaktiv og fremoverlent type som er selvstendig og målrettet

 • En med godt humør, er arbeidsvillig, handlekraftig, og er en naturlig lagspiller som skaper resultater

 • Løsningsorientert og tekkes av å effektivisere og optimalisere

 • Resultatorientert, med god tall- og forretningsforståelse

 • Du er opptatt av å overholde HMS og er kvalitetsbevisst i dine avgjørelser

Vi tilbyr:
Om du blir med oss som prosjektleder/kalkulatør hos Malermester Buer Bergen AS, blir du en del av et team som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og gode muligheter for kurs og opplæring gjennom Håndverksgruppen.

For rette kandidat, har vi i tillegg store muligheter for utvikling av både seg selv og firmaet. 
Vi er nå også er en del av Håndverksgruppen AS som er Norges største konsern innen overflatebehandling. Du vil få god faglig støtte, mulighet for å utvikle deg, gjennom blant annet HG-Skolen og prosjektlederkurs, samtidig som du får frihet til å utfordre oss slik at vi sammen blir bedre.

Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi er opptatt av å levere kvalitet og gode løsninger samtidig som vi er ryddige og profesjonelle i alt vi foretar oss. Vi er veldrevet, og har et trivelig og godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement. Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge. Vi jobber også målrettet med å utvikle selskapet for morgendagens krav.

Håndverksgruppen AS skal framover vokse både organisk, og gjennom å inkludere nye selskaper innenfor eksisterende kjernevirksomhet, både innenlands og i Norden, 
I Håndverksgruppen jobber vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.
Gjennom Håndverksgruppen skal Malermester Buer Bergen AS være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og ha en høy medarbeidertilfredshet. Er du riktig kandidat kan det være muligheter til å utvikle seg innen et sterkt voksende konsern.

https://buergruppen.no/malermester-buer/bergen/

https://www.handverksgruppen.com/

Ønsker du å høre mer om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Edda Kapskarmo/edda@express.no i Express Rekruttering. Håper å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Malermester Buer Bergen AS er en del av Håndverksgruppen. For tiden har vi i Bergen 22 ansatte, derav to i administrasjon og 20 dyktige malere/fagarbeidere, samt lærling. Malermester Buer Bergen AS utfører alt innen inn- og utvending overflatebehandling og er ledende aktør innen faget i Hordaland og Bergensområdet. Våre produkter er leveranser av alle typer maler- og gulvtjenester, dekormaling, fasaderehabilitering, malingsfjerning, grafittibeskyttelse og passiv brannbeskyttelse og vi har kvalifiserte malere som behersker tradisjonell så vel som moderne malingsteknikk. Vi utfører alt av oppdrag innen malerfaget både for næringsliv og for private kunder.

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

LinkedIn