Er du den nye prosjektlederen/kalkulatøren til Malermester Buer Bergen AS?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Prosjektleder/kalkulatør
Arbeidsgiver:
Malermester Buer Bergen AS
Sted:
NESTTUN
Søknadsfrist:
15. Februar
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

LinkedIn

I Bergen er Håndverksgruppen representert ved Malermester Buer Bergen AS, og det søkes nå etter en prosjektleder med ansvar for kalkulasjon som vil bli en viktig brikke i prosjekt- og administrasjonsteamet. Vi representerer trygghet og kvalitet, og ønsker deg med på laget hvis du er selvstendig, målrettet og i tillegg interessert i tall. Vi søker en prosjektleder/kalkulatør som inspirerer de ansatte til å prestere sitt aller beste for vårt felles mål. 
Hos Håndverksgruppen er fagopplæring i høysetet, og vi har blant annet utviklet et prosjektlederkurs, der man tilegner seg verdifull kunnskap om alt fra kalkulering til sluttoppgjør. I tillegg har vi satt oss som mål å være blant de fremste representantene innen bærekraftig utvikling i byggebransjen.

Arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for planlegging og koordinering av den løpende driften
 • Sikre god kontroll av prosjektene med fokus på kvalitet og faglig utførelse
 • Oppfølging av forespørsler, tilbud, kontrakter og driftsavtaler
 • Kalkulering av våre ulike prosjekter
 • Oppfølging og implementering av effektive IT-systemer 
 • Kontinuerlig bidra med forbedrings- og effektiviseringsløsninger
 • Bistå daglig leder etter avtale

Vi ønsker at du har:

 • Relevant utdanning – Malermester, eller fortrinnsvis innen økonomi, ledelse og/eller administrasjon
 • Erfaring fra håndverksbransjen samt lignende stillinger (ledelse, koordinering, drift, økonomi)
 • Erfaring med personalansvar
 • Forståelse for økonomi
 • Gode og tydelige lederegenskaper
 • Gode kommunikasjonsevner i et skandinavisk språk samt engelsk, både muntlig og skriftlig

Hvem er du?

 • En proaktiv og fremoverlent type som er selvstendig og målrettet
 • En med godt humør, er arbeidsvillig, handlekraftig, og er en naturlig lagspiller som skaper resultater
 • Løsningsorientert og tekkes av å effektivisere og optimalisere
 • Resultatorientert, med god tall- og forretningsforståelse
 • Du er opptatt av å overholde HMS og er kvalitetsbevisst i dine avgjørelser

Vi tilbyr:
Om du blir med oss som prosjektleder/kalkulatør hos Malermester Buer Bergen AS, blir du en del av et team som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig. Vi har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og gode muligheter for kurs og opplæring gjennom Håndverksgruppen. For rette kandidat, har vi i tillegg store muligheter for utvikling av både seg selv og firmaet. 
Vi er nå også er en del av Håndverksgruppen AS som er Norges største konsern innen overflatebehandling. Du vil få god faglig støtte, mulighet for å utvikle deg, gjennom blant annet HG-Skolen, samtidig som du får frihet til å utfordre oss slik at vi sammen blir bedre.
Du har gode forutsetninger for å lykkes hos en seriøs aktør med godt omdømme i bransjen. Vi er opptatt av å levere kvalitet og gode løsninger samtidig som vi er ryddige og profesjonelle i alt vi foretar oss. Vi er veldrevet, og har et trivelig og godt fagmiljø. Dine høye ambisjoner er forenlig med vårt engasjement. Konkurransedyktige og rette betingelser er en selvfølge. Vi jobber også målrettet med å utvikle selskapet for morgendagens krav.

Håndverksgruppen AS skal framover vokse både organisk, og gjennom å inkludere nye selskaper innenfor eksisterende kjernevirksomhet, både innenlands og i Norden, 
I Håndverksgruppen jobber vi målrettet med å utvikle kompetente fagfolk som leverer håndverk med høy kvalitet i et givende arbeidsmiljø. Vi fremmer likelønn og likestilling og ønsker å danne eksempel på en fremtidsrettet håndverksbedrift gjennom utstrakt arbeid med bærekraft og seriøsitet.
Gjennom Håndverksgruppen skal Malermester Buer Bergen AS være bransjens mest attraktive arbeidsgiver og ha en høy medarbeidertilfredshet. Er du riktig kandidat kan det være muligheter til å utvikle seg innen et sterkt voksende konsern.

Ønsker du å høre mer om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Edda Kapskarmo i Express Rekruttering. Håper å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Malermester Buer Bergen AS er en del av Håndverksgruppen. For tiden har vi i Bergen 22 ansatte, derav to i administrasjon og 20 dyktige malere/fagarbeidere, samt lærling. Malermester Buer Bergen AS utfører alt innen inn- og utvending overflatebehandling og er ledende aktør innen faget i Hordaland og Bergensområdet. Våre produkter er leveranser av alle typer maler- og gulvtjenester, dekormaling, fasaderehabilitering, malingsfjerning, grafittibeskyttelse og passiv brannbeskyttelse og vi har kvalifiserte malere som behersker tradisjonell så vel som moderne malingsteknikk. Vi utfører alt av oppdrag innen malerfaget både for næringsliv og for private kunder.

Rådgiver

Edda Kapskarmo

+4795458204

edda@express.no

LinkedIn