Er du bli vår nye tysktalende kollega til avdelingen Disputes & Financial Crimes?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Bankmedarbeider
Arbeidsgiver:
Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ)
Sted:
FORNEBU
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ), leter etter en ny medarbeider til sin avdeling; Disputes & Financial Crimes. Er du god på å finne løsninger, glad i å jobbe med mennesker og er i tillegg tysktalende? Da kan det være deg vi leter etter!

Hva kan vi tilby?  
Muligheten til å jobbe i en spennende avdeling hvor du vil få en høy grad av kompetanseutvikling innenfor både nasjonalt lovverk og offentlige instanser. Spennende arbeidsoppgaver i et miljø hvor som er nytenkende og har det høyt under taket. 

Arbeidsoppgavene består blant annet av:
Behandling og vurdering av komplekse tvistesaker. Reklamasjonsbehandling av VISA regelverket og nasjonalt lovverk og kommunikasjon med kunder, myndigheter, leverandører osv. I jobben er det viktig å ha et moralsk kompass og kunne finne gode løsninger. Arbeidsoppgavene er givende, og du vil bli en del av kampen mot kriminalitet. 

Hvem er du?
At du trives i en hektisk arbeidshverdag og er god med mennesker er viktig for oss. Vi setter pris på at du er nysgjerrig og generelt har en positiv innstilling. Det er en fordel om du har erfaring med enten reklamasjonsbehandling, bank/finansvirksomhet eller har utdanning innenfor relevante områder. Man vil måtte kommunisere på tysk, så at man mestrer dette godt er et krav til stillingen.

Om du har noen spørsmål om stillingen, ta kontant rådgiver Agnes Fyrand-Bakke, agnes@express.no. Vi håper og gleder oss til å høre fra deg!
Ønsker du å søke på stillingen vennligst bruk linken ´SØK´.

Om arbeidsgiveren

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group (publ) er en heldigital bank med mer enn 1,7 millioner kunder i Norden, Spania og Tyskland. Vi har en enkel og oversiktlig produktportefølje bestående av usikrede lån, kredittkort, sparekontoer og relevante forsikringer. Vi jobber med å lage brukervennlige digitale produkter som gjør det enkelt for våre kunder å holde oversikt over sin personlige økonomi.

Vi har over 15 års bankerfaring og er en av de mest innovative nisjebankene i Europa. Vi betjener våre kunder i seks ulike land fra Fornebu, i utkanten av Oslo. I dag har banken rundt 187 ansatte som representerer 21 nasjonaliteter. Hos oss verdsetter vi vår gode samarbeidskultur med flat struktur. Vi tror at vårt mangfold og ubyråkratiske måte å jobbe på er en styrke som gjør det lettere å være fleksibel og levere på våre kunders forventninger. Bank Norwegian er en filial av NOBA Bank Group (publ). Sammen med NOBA er vi en tydelig markedsleder med mer enn 2 millioner kunder og 600 ansatte. Det sammenslåtte selskapet er Nordens største uavhengige spesialistbank. VI deler de samme verdiene; ‘We are wholehearted’,’ We collaborate’, ‘We take the lead’. Våre verdier og bærekraft er viktig for vår bank og er integrert i alt vi gjør.

Vi holder til i lyse og sentrale lokaler på Fornebu, med både garasje og sykkelparkering!

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no