Serviceminded og Tysktalende? Perfekt! Vi vil ha deg med i teamet vårt!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Collection & Recovery Advisor
Arbeidsgiver:
Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ)
Sted:
FORNEBU
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no

Hvis du trives med å finne løsninger er serviceminded og i tillegg tysktalende er du den perfekte ansatte!
Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group AB (publ) søker en tysktalende kollega til deres Collection & Recovery Team. 
 

Ansvarsområder:

Her vil du jobbe med innfordringsprosesser og håndtere henvendelser fra kunder, leverandører og offentlige myndigheter. Det er en viktig rolle for våre kunder og for oss. Du vil derfor forhandle frem gode og bærekraftige løsninger for kunder som opplever økonomiske utfordringer. Du må sørge for overholdelse av relevante lover og regler for å sikre optimal kundetilfredshet og på så vis bidra til å effektivisere innkrevingsprosessen.

Arbeidsoppgaver:

Det forventes at du skal følge opp henvendelser fra kunder som ber om lettelser som for eksempel rentenedsettelse, redusert oppgjør, betalingsfri måned mm. Du må også gjøre en evaluering av kunders økonomiske situasjon og fastsettelse av relevante tiltak
Du må besvare spørsmål fra inkassobyrået om kravet og hvilke inkassotiltak som er ønsket og bistå inkassobyrået med informasjon. Gjennomgå innsigelser eller tvister med inkassobyrået og sørge for at sakene behandles på en nøyaktig og effektiv måte. 

Ønskede kvalifikasjoner:

Du må kommunisere godt i Tysk og gjerne ha dette som morsmål. Erfaring innen inkasso eller bank er en fordel men ikke et krav da du får god opplæring og oppfølging hos oss.
Kunnskap (eller interesse for) relevante lover eller regler og gjerne utdanning innen jus eller økonomi, men dette er ikke et krav. Å være service- og kundeorientert er en stor del av jobben så personlig egnethet veier tungt i denne rollen.

Egenskaper:

Vi ser etter en person som er initiativrik og proaktiv og som har evnen til å jobbe effektivt og raskt. For å trives i denne rollen bør du også trives med å håndtere flere oppgaver samtidig og være detaljorientert.

Hvorfor jobbe hos oss? 

Her vil du få interessante arbeidsoppgaver i et sterkt fagmiljø og et selskap i vekst. Dette er en arbeidsplass som både gir faglig utvikling gjennom god ledelse og samarbeid med kolleger.
Vi har gode lønnsbetingelser og markedsledende pensjons- og forsikringsordninger med blant annet helseforsikring. Vi har friskhets- og treningsbidrag, sunn og god kantine, samt et moderne treningsrom for våre medarbeidere. Du finner snacks og brettspill i fellesområdet vårt og vi gjør mye for å styrke det sosiale miljøet på jobben mellom kolleger, som for eksempel å spille curling sammen etter arbeidstid. 

Om du har noen spørsmål om stillingen, ta kontant rådgiver Agnes Fyrand-Bakke agnes@express.no. Vi håper og gleder oss til å høre fra deg!
Ønsker du å søke på stillingen vennligst bruk linken ´SØK´.

Om arbeidsgiveren

Bank Norwegian, en filial av NOBA Bank Group (publ) er en heldigital bank med mer enn 1,7 millioner kunder i Norden, Spania og Tyskland. Vi har en enkel og oversiktlig produktportefølje bestående av usikrede lån, kredittkort, sparekontoer og relevante forsikringer. Vi jobber med å lage brukervennlige digitale produkter som gjør det enkelt for våre kunder å holde oversikt over sin personlige økonomi.

Vi har over 15 års bankerfaring og er en av de mest innovative nisjebankene i Europa. Vi betjener våre kunder i seks ulike land fra Fornebu, i utkanten av Oslo. I dag har banken rundt 187 ansatte som representerer 21 nasjonaliteter. Hos oss verdsetter vi vår gode samarbeidskultur med flat struktur. Vi tror at vårt mangfold og ubyråkratiske måte å jobbe på er en styrke som gjør det lettere å være fleksibel og levere på våre kunders forventninger. Bank Norwegian er en filial av NOBA Bank Group (publ). Sammen med NOBA er vi en tydelig markedsleder med mer enn 2 millioner kunder og 600 ansatte. Det sammenslåtte selskapet er Nordens største uavhengige spesialistbank. VI deler de samme verdiene; ‘We are wholehearted’,’ We collaborate’, ‘We take the lead’. Våre verdier og bærekraft er viktig for vår bank og er integrert i alt vi gjør.

Vi holder til i lyse og sentrale lokaler på Fornebu, med både garasje og sykkelparkering!

Rådgiver

Agnes Fyrand-Bakke

+4748121805

agnes@express.no