Er du Arla Foods sin nye produktkoordinator?

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Produktkoordinator
Arbeidsgiver:
Arla Foods AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Søknader behandles fortløpende
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn

For vår kunde, Arla, er vi på jakt etter en produktkoordinator som brenner for sterke merkevarer. 
Du vil ha ansvaret for forberedelser og registrering av alle produkter som skal lanseres i Norge, samt sørge for at alle produktendringer blir gjennomført, og at produkter lever opp til våre kunders krav og norsk lovgivning. Du har ansvar for den tekniske delen av produktporteføljen til Arla Foods. En viktig del av jobben er å bygge relasjoner mellom Arla Norge og globale produktsjefer/brand managere, samt eksterne samarbeidspartnere. Du er også ansvarlig for websider.

Stillingen hører til markedsavdelingen, som består av tre personer, og du vil rapportere til markedssjef. Stillingen er et barselvikariat på ett år. 

Kvalifikasjoner:

  • Du har gjerne erfaring med lignende oppgaver fra før, og da gjerne fra FMCG eller dagligvareindustrien (leverandør eller kjede).
  • Høyere utdannelse er påkrevd.
  • Du må kunne MS Office godt.
  • Du har også lett for å lære nye IT systemer.
  • Du behersker både skriftlig og muntlig engelsk. 

For å lykkes i stillingen er det viktig at du er systematisk og nøye som person, er selvgående og har evnen til å håndtere flere ting på en gang. Du har en strukturert tilnærming til arbeidsoppgavene, noe som gjør at du overholder frister. Du er god til å kommunisere og bygge positive relasjoner med andre. Du trives med å lede prosjekter og få oppgavene gjort. Du har godt humør og en positiv stå-på-holdning.

I Arla får du en gylden mulighet til å jobbe med store, velkjente og markedsledende produkter i et selskap som er i vekst. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og ikke minst en spennende og utfordrende arbeidshverdag.

For å vise interesse for stillingen, vennligst bruk linken "SØK" for å legge inn din CV.  
Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss i Express Rekruttering.

Om arbeidsgiveren

I Arla gjør vi så mye mer enn å lage noen av verdens mest populære meieriprodukter. Vi får det sunne til å smake deilig, vi gjør morgenen verdt å stå opp for. Arla®, Castello® og Lurpak® er blant merkene som gjør oss til en viktig og naturlig del av det moderne livet i over 100 land rundt om i verden. Det er rundt 19.000 globale ansatte i virksomheten. Hver eneste av oss spiller en viktig rolle, og sammen kan vi bygge videre på omsetningen på 10 milliarder euro og etablere vår posisjon som et av verdens største meierifirmaer.

Arla Foods Norge er datterselskap av Arla og har betydelige markedsposisjoner innenfor flere kategorier på det norske markedet. Vi representerer kjente og sterke merkevarer som Apetina® matlagingsost, Castello® spesialost, Arla® ost, Starbucks® iskaffe, Cocio® sjokolademelk og God Morgon® juice. Produktene har bred distribusjon i norsk dagligvare og selges i ca. 3700 butikker og selskapet har salgsrepresentanter, enten internt eller eksternt, over hele Norge.

Selskapet ble startet i 1960 årene og etablert i Norge i år 2000 under navnet Arla Foods Norge. Arla Foods er et selskap med misjon om å skape fremtidens meieri og sikre den høyeste verdi for deres eieres melk, og samtidig skape muligheter for deres vekst. Med over 11.000 eiere er de den 4. største meierivirksomhet i verden. Arla Foods skaper innovative produkter og sørger for at melken bevarer sine naturlige gode egenskaper, dette gjør det lettere å leve sundt og bæredyktig. Kontoret er lokalisert på Lindeberg.

Rådgiver

Maria Græsmann

+4797102533

maria@express.no

LinkedIn