Elsker du å snakke i telefonen og har raske fingre? Check this out!

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Kundekonsulent
Arbeidsgiver:
NORDIC CHOICE HOTELS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
7
Nettside:

Rådgiver

Emilie Marina Holter

+4747802133

emilie@express.no

Rådgiver

Helena Berge

+4791167520

helena@express.no

Vårt mål er å levere fantastiske gjesteopplevelser, og vi søker deg som deler denne ambisjonen med oss! Du får energi av å gi råe kundeopplevelser på telefon, mail og chat og har høy arbeidskapasitet og trives når det er mye som skjer. Som kundekoordinator må du forholde deg til mange rutiner og retningslinjer, og vi ser etter deg som trives med en utfordrende stilling, kombinert med at arbeidsoppgavene er repetitive.

Customer Interaction Center (CIC) er et moderne kundesenteret med avdelinger i Oslo og Stockholm. I Oslo holder vi til i sentrale lokaler på Solli plass. Vi søker nå folk til fast 100% stilling.  Oppstart etter avtale.

Våre viktigste arbeidsoppgaver er å bistå gjestene med booking av hotellrom, svare på spørsmål om Nordic Choice Hotels sine produkter, hjelpe Nordic Choice Club medlemmer med vårt lojalitetsprogram, support og veiledning på web og app, for å nevne noe. CIC er en del av eBerry – bransjens eneste teknologiske selskap, hvor vårt viktigste bidrag er gjesteinnsikt til andre avdelinger.

Siden vi trenger noen som raskt kan sette seg inn i arbeidsoppgavene våre og lære seg å jobbe i våre systemer. Dialogen med kundene foregår per telefon, chat, e-post og sosiale medier.

Du er en hverdagshelt som er fylt med energi, mot og begeistring. Du setter gjesten i fokus, vet hva som kreves for at våre gjester skal være fornøyde og vil besøke Nordic Choice Hotels igjen Du har godt humør, er serviceinnstilt og engasjert. Jobben som kundekoordinator er resultatorientert og du må trives med at du blir fulgt opp på resultater og du blir motivert av å levere gode resultater.

Need to have:

  • Du må elske å snakke i telefonen og hjelpe gjester å løse utfordringer.

  • Du må behersker de skandinaviske språkene i tillegg til engelsk, både muntlig og skriftlig.

    Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen, ta kontakt med Express Rekruttering AS.
     

Om arbeidsgiveren

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 16.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Rådgiver

Emilie Marina Holter

+4747802133

emilie@express.no

Rådgiver

Helena Berge

+4791167520

helena@express.no