Bli med å påvirke fremtidens helsetjenester!

Bli med å påvirke fremtidens helsetjenester!

For vår kunde Arjo søker vi en ny Bid Manager med interesse for norsk helsevesen og medisintekniske produkter!

Arjo sine viktigste kunder er offentlige og private institusjoner innen akutt- og langtidspleie. Tilbudet omfatter produkter og løsninger for pasienthåndtering, hygiene, desinfeksjon, medisinske senger, madrasser, forebygging av blodpropp og behandling av ødem og venøse leggsår. Implementering og opplæring i forbindelse med produktsalg er en viktig del av salgsjobben i Arjo.
De selger produkter og løsninger i over 100 land, fordelt på tre geografiske områder: Nord-Amerika, Vest-Europa og Resten av verden. De er nærmere 6000 medarbeidere globalt og har sitt hovedkontor i Malmö i Sverige.

På grunn av stor etterspørsel av Arjo sine produkter i markedet er det nå behov for en ny Bid Manager i Norge. I denne rollen vil du jobbe strategisk mot markedet i forkant av anbudsprosesser, du vil være ansvarlig for leveranse på anbud og du vil jobbe med relasjonsbygging og gjerne coache selgerne for å kunne posisjonere seg i forkant av viktige prosesser. 

Arjo kan tilby deg en spennende bransje som bidrar til bedre arbeidsvilkår for norsk helsevesen. De tilbyr god opplæring i sine produkter gjennom kursing og gode samtaler. 
Du vil få god oppfølging av nærmeste leder med lang erfaring fra bransjen og generelt alle verktøy du behøver for å lykkes i jobben. 
Arjo er et selskap med fokus på bærekraft og har satt seg tydelige mål for å redusere klimapåvirkningen. 

Hvem er du? 
Vi tror du er en kommersielt anlagt person som trives med kundekontakt og har erfaring fra å levere anbud, både offentlig og privat. Du er vandt til å forholde deg til krav innen dokumentasjon, strenge tidslinjer og potensielle kunder. 
Også håper vi du har vunnet ett anbud eller to! 
 

Om arbeidsgiveren

Arjo er en global leverandør av medisintekniske produkter, tjenester og løsninger som forbedrer livskvaliteten for mennesker med nedsatt bevegelighet og aldersrelaterte helseutfordringer. De skaper verdi ved å forbedre de kliniske resultatene for pasienter og muliggjøre et bedre arbeidsmiljø for helsemedarbeiderne. Dermed bidrar vi til et bærekraftig helsesystem − alltid med mennesker i fokus