Bertel O. Steen søker Innkjøpskonsulent

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Innkjøpskonsulent - Innkjøpsportalen
Arbeidsgiver:
BERTEL O STEEN AS
Sted:
LØRENSKOG
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1
Nettside:

Rådgiver

Susann Tandberg

+4747832434

susann@express.no

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no

Vi i konserninnkjøp skal styrke laget og er på jakt etter en innkjøpskonsulent. Våre mål er å øke lønnsomheten til Bertel O. Steen konsernet, gjennom økt fokus på innkjøpspolicy, innkjøpsstyring, forenkling, bestillingsrutiner og kjøpslojalitet. Vår innkjøpsportal samler alle godkjente leverandører og deres produkter og tjenester, og det er essensielt for oss at alt kjøp skal skje med innkjøpsordre via Innkjøpsportalen. Vi vil ha målbare konkurransefortrinn gjennom gode vilkår og reduserte innkjøpskostnader for varer og tjenester til Bertel O. Steen konsernet og våre frittstående forhandlere. 

Hos oss får du være med på en utrolig spennende endringsreise, sammen med med 10 topp motiverte og kunnskapsrike lagspillere. Vi har fokus på å ha godt arbeidsmiljø, og ser frem til å treffes daglig på kontoret. Vi tilbyr gode muligheter for å påvirke hvordan du og rollen utvikles, samt trekke på alle mulighetene som ligger i å jobbe i et av Norges ledende bilkonsern. 
Konkurransedyktige betingelser får du selvsagt og vi legger tilrette for hjemmekontor ved behov. 

Arbeidsoppgaver: 
Dine hovedoppgaver vil være knyttet til vår innkjøpsportal. Herunder oppdatering og utvikling, bidra til at alle konsernavtaler blir lagt ut og styrke samhandling med leverandører i portalen

  • Aktivt bidra til å øke bruken av innkjøpsportalen i organisasjonen
  • Utføre operative innkjøp på vegne av linjen, ved behov
  • Støtte innkjøpssjefer i presentasjon og innføring av avtaler
  • «Problemløser» og support støtte 

Egenskaper og kvalifikasjoner: 

For å lykkes i denne rollen  ser  vi etter deg som liker å samarbeide med andre, er løsningsorientert med god prosessforståelse og som liker å løse tekniske utfordringer. Du er en selvstendig, målbevisst og strukturert person som er nysgjerrig og har et ønske om å jobbe for kontinuerlige forbedringer. Kanskje har du høyere relevant utdanning – men dette er ikke et krav. Arbeidserfaring kan erstatte manglende formell kompetanse. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er viktig i stillingen. 

Vår visjon er «Sammen former vi fremtiden». Det skal vi klare gjennom å gjøre mobilitetshverdagen bekymringsløs for våre kunder, samfunnet og de rundt oss.  Vi ser etter deg som kan være en god rollemodell for vår visjon og våre verdier: «Vi utfordrer», «Vi bryr oss» og «Vi presterer.»

Høres dette spennende ut? Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere eller legg inn en søknad.
Vi ser frem til å høre fra deg! 

Om arbeidsgiveren

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – Sammen former vi fremtiden. Vårt formål er å gjøre mobilitetshverdagen for våre kunder bekymringsløs. Vi jobber hele tiden for å utfordre det etablerte, utvikle oss og tjenestene våre til kundens beste. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og resultatet er av høyest mulig kvalitet.
Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller dele bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende. Vi vil finne nye måter å fylle vårt mobilitetsbehov på i tiden som kommer. Bertel O. Steen skal være med på å forme denne fremtiden. I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Sammen former vi fremtiden». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensial til våre merker, og ha fornøyde eiere.

Selskapet har totalt ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.

Rådgiver

Susann Tandberg

+4747832434

susann@express.no

Daglig leder og Rådgiver

Kathrine Evenmo Ervik

+4790060553

kathrine@express.no