Avdelingsleder konstruksjon

Nøkkelinformasjon

Stillingstittel:
Avdelingsleder konstruksjon
Arbeidsgiver:
Multiconsult Norge AS
Sted:
OSLO
Søknadsfrist:
Snarest
Antall stillinger:
1

Rådgiver og teamleder

Pernille Gundersen

+4795966059

pernille@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Lisa Vaage

+4745258062

lisa@express.no

Vi søker utviklingsorientert avdelingsleder for stort og kompetent konstruksjonsmiljø
Multiconsults Oslo sitt miljø for Bygg og Eiendom er et komplett og høykompetent fagmiljø rigget for de aller mest krevende prosjektene. Konstruksjonsmiljøet er en bærebjelke i dette miljøet, hvor de med sine nær 50 rådgivere er sentrale i både salg og gjennomføring av våre oppdrag.

Trenger du nye utfordringer? Er du utviklingsorientert? Kan du tenke deg å lede ledere? Brenner du for å skape resultater? Vi trenger deg til å lede videreutviklingen i et av Multiconsults største konstruksjonsmiljø med nær 50 rådgivere som Avdelingsleder Konstruksjon.

Hvordan er avdelingen?
Avdeling Konstruksjon er kjent for svært faglig sterke og erfarne rådgivere, og samtidig et miljø med høyt fokus på tillit, kundekontakt, godt humør og godt samhold. Lederne våre samarbeider godt, er selvstendige, trygge og har tillit hos medarbeiderne. Oppdragene spenner fra å bidra i våre aller største tverrfaglige oppdrag som Nytt Rikshospital, Fornebubanen og Ny vannforsyning til Oslo, til våre største og mest komplekse «enfaglige» oppdrag som Ocean Space Center (konstruksjon og geoteknikk) og store totalentrepriseoppdrag som Orkla City. Avdelingen har god kontroll på egen oppdragsportefølje og er godt rigget for vekst.

Avdeling Konstruksjon har tett dialog med øvrige konstruksjonsmiljøer ved Oslokontoret, organisert i enhetene Industri & Anlegg og Samferdsel. Samhandling av faglig utvikling skjer gjennom kompetansenettverket for Bygg- og anleggsteknikk, som favner totalt opp mot 500 konstruksjonsrådgivere i hele Multiconsult Norge.

Hvem vil vi ha?
Vi ser nå etter en leder som ser fremover, er utviklingsorientert, vet å skape begeistring, er kommersiell i sine handlinger og som jobber hardt og systematisk for at resultater skal skapes gjennom eget og andres arbeid. Vi vil ha en leder som utfordrer og maner til samarbeid på tvers. Dette krever relasjonskompetanse, arbeidsglede og det å være nede på jorda hos medarbeiderne – da tror vi at lederne og medarbeiderne også vil følge deg!

Bli med på sette retning for Bygg og Eiendom
I tillegg til å ha din egen ledergruppe i konstruksjonsavdelingen, vil du inngå i ledergruppen til enheten Bygg og Eiendom Oslo. Her er du med å leder Bygg og Eiendomsressursene i Multiconsult Oslo sammen med avdelingsledere for Ledelse & Styring, Elektro, VVS, Spesialfag samt leder for Marked/Salg. Her har du påvirkningskraft i utviklingen av den største enheten i selskapet! I tillegg er det naturlig at leder for avdeling Konstruksjon er tett involvert i det nasjonale kompetansenettverkets utvikling – en fantastisk posisjon for å bygge relasjoner på tvers i selskapet!
 

Om arbeidsgiveren

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av rundt 3000 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll – både nasjonalt og internasjonalt.

Rådgiver og teamleder

Pernille Gundersen

+4795966059

pernille@express.no

LinkedIn

Rådgiver

Lisa Vaage

+4745258062

lisa@express.no