Account Manager for Norges største merkevare

Account Manager for Norges største merkevare

Eplehuset søker en Account Manager til deres bedriftsavdeling i Oslo med fokus på SMB-markedet. Som en del av teamet vil du være ansvarlig for å gjennomføre salgsaktiviteter rettet mot både nye og eksisterende kunder. Dette inkluderer å identifisere potensielle kunder, kommunisere med dem for å forstå deres behov, og presentere produkter og tjenester på en overbevisende måte for å sikre salg.

Du forventes å aktivt bidra til teamets måloppnåelse ved å samarbeide med kollegaer, dele kunnskap og erfaringer, samt gi støtte og motivasjon for å sikre at felles salgsmål oppnås. En viktig del av rollen er å bygge og vedlikeholde en solid portefølje av kunder. Dette innebærer å identifisere potensielle kunder, etablere sterke relasjoner med dem, forstå deres behov og mål, og sikre langsiktige forretningsforbindelser som resulterer i økt salg og suksess.

Som representant for Eplehuset er det avgjørende at du etterlever selskapets kjerneverdier i all interaksjon med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere. Dette inkluderer å opptre med kunnskap, inspirasjon, begeistring og miljøbevissthet for å bidra til å styrke Eplehusets omdømme og suksess.

Om arbeidsgiveren

Capus Express er fremtidens rekrutteringsselskap. Vi tilbyr rekrutterings- og bemanningstjenester på landsdekkende basis, og løser våre oppdrag på 3-5 uker. Uansett hvor.
Dette er et rekrutteringskonsept i tiden, som både har fokus på pris og løsningstid. Vi bruker moderne og relevante tester slik at du som kunde kan være sikker på at kvaliteten i utvelgelsen blir ivaretatt. Sannsynligvis Norges raskeste og mest presise rekrutteringstilbud!

Capus Express AS består av en energisk gjeng med rådgivere som brenner for å gi kundene våre de beste kandidatene på markedet. Du som arbeidssøker skal oppleve at jobbsøkerprosessen kan være smidig, og til og med hyggelig.
Vi er så heldige å få lov til å rekruttere medarbeidere for noen av landets mest spennende arbeidsgivere innenfor ulike fagfelt, så kanskje vi kan hjelpe deg noen skritt nærmere drømmejobben!