Kundeservice og support

Hyggelige, serviceinnstilte og motiverte medarbeidere innen kundeservice og support på 1-3 uker.
Klar for å prøve vårt spesialkonsept? Ta kontakt i dag!

Helt fra oppstarten har vi spesialisert oss på rekruttering til kundeservice og support. Vi har rekruttert hundrevis av medarbeidere og ledere til store og små virksomheter.

Dyktige ressurser innen kundeservice og support kan ha stor påvirkning på et selskaps omdømme. Vi legger derfor stor vekt på å finne de rette kandidatene til deg – vi vet forskjellen!

To av våre suksessfaktorer for effektiv rekruttering til kundeservice og support er standardiserte prosesser og en omfattende kandidatbase.

Kandidattilfang: Vi jobber til enhver tid med relasjons- og nettverksbygging på ulike arenaer for å tiltrekke kandidater med relevant kompetanse innen kundeservice og support. Ved oppstart av en rekruttering kontakter vi aktuelle kandidater vi allerede har vært i dialog med og intervjuet. I tillegg gjør vi search i ulike kanaler, samt kontakter aktuelle søkere som sender søknad gjennom en eventuell stillingsannonse.

Kvalitetssikring: Med en rekke av våre kunder har vi samarbeidsavtaler for rekruttering til kundeservice og support, da de har et løpende behov gjennom året. Da rekrutterer vi kandidater etter en kandidatprofil som blir utarbeidet ved oppstart av samarbeidet. Vi gjennomfører intervjuer, tester og referansesjekk av samtlige kandidater før de presenteres for kunden. Alt av skjematikk er standardisert og på denne måten unngår vi mange feilkilder, og prosessen oppleves som profesjonell og effektiv.

 

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat!

Tom Erik Øverbø     adm@express.no / +47 920 88 686

På jobbjakt? Register deg gjerne i vår database.