Helse

Effektive prosesser med høy kvalitet?
Vi er din engasjerte og hyggelige samarbeidspartner!

Ute etter en samarbeidspartner på rekruttering innen helse? Vi har spesialisert oss på rekruttering på 1-3 uker for å møte våre kunders behov effektivt, og justere ned behovet for midlertidige ansettelser og vikarer. Dette også i tråd med retningslinjene for ansettelser, hvor hovedregelen er faste ansettelser.

Vi er din samarbeidspartner på helserekrutteringer!

Har dere behov for flere superhelter innen helse?⭐️ Kathrine (kathrine@express.no / 90060553) tar gjerne en prat om hvordan vi kan bistå❤️ les mer her: https://express.no/helse/

#helsesektoren #helsepersonell #sykepleiere #sykepleier #jordmor #tannhelse

Posted by Express Rekruttering on Friday, May 8, 2020

Vi er spesialister på å rekruttere kandidater i markeder som kjennetegnes av få tilgjengelige kandidater, slik som innen helse.

For rekruttering av sykepleiere, helsesekretærer, tannpleiere og annet helsepersonell anbefaler vi vårt spesialtilpassede sourcing-konsept.

Ofte anbefaler vi flere ulike innfallsvinkler for å møte etterspørselen, med hovedvekt på aktivt search, sourcing og markedsføring. De siste årene har vi gjennomført et mangfold av slike oppdrag og har en gjennomarbeidet og kostnadseffektiv metodikk for nettopp dette.

Vårt dedikerte team har gjennomført et betydelig antall suksessfulle rekrutteringer med høy kvalitet og kort leveringstid.

Vi har kontinuerlig dialog og møter med kandidater innen helse, for å dekke våre kunders behov på en effektiv måte med høy kvalitet. Gjennom sentral search-metodikk og et bredt nettverk, sikrer vi at våre kunder effektiv får tilgang til dyktige kandidater. Vi utfører aktive search over hele landet og internasjonalt.

Alle kandidaters kvalifikasjoner blir kvalitetssikret gjennom intervjuer, testing, referanse- og bakgrunnssjekk og verifisering av vitnemål, autorisasjon og sertifiseringer.

Typiske områder vi kan bistå dere med rekruttering til:

  • Sykepleier
  • Jordmor
  • Helsesekretær
  • Legesekretær
  • Tannpleier
  • Tannhelsesekretær
  • Ulike spesialister
  • Helsefagarbeider
  • Personlig assistent

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat! Sammen finner vi en god løsning til en fornuftig pris.


Johanne       johanne@express.no / +47 957 74 188
Tom Erik Øverbø     adm@express.no / +47 920 88 686

På jobbjakt? Register deg gjerne i vår database.