Barnehage og skole

Hyggelige og motiverte ressurser til barnehager og skoler på 1-3 uker. Ta kontakt i dag!

Vi har de siste årene skapt mange suksesshistorier gjennom rekrutteringsoppdrag til barnehager og skoler. Å sikre at våre kunder får dyktige lærere, lærerassistenter, barnehagelærere og pedagogiske ledere ser vi på som en utrolig givende oppgave. Vår spesialtilpassede prosess for barnehager og skoler sikrer vellykkede og effektive rekrutteringer.

Vi er spesialister på å rekruttere dyktige, ydmyke og hyggelige lærere, lærerassistenter, barnehagelærere og pedagogiske ledere. Vi vet hvor mye gode rollemodeller betyr for dere!

                                                                                                                        Sammen med våre kunder bygger vi velfungerende og langvarige samarbeid, som kjennetegnes av fleksibilitet, effektivitet og kvalitet. Vi legger stor vekt på å være en ydmyk samarbeidspartner, og er dermed opptatt av å ivareta deres ønsker gjennom hele prosessen.

Våre dedikerte og hyggelige rådgivere løser en rekke oppdrag for våre kunder hvert år. Vi har blant annet erfaring med å rekruttere:

  • Lærere
  • Lærerassistenter
  • Privatundervisere
  • Pedagogiske ledere
  • Barnehagelærere
  • Barnehageassistenter

Vi er opptatt av at våre kunder skal oppleve stor verdi ved å bruke våre standardiserte prosesser. I tillegg til å teste, så intervjuer vi og referansesjekker kandidatene før de presenteres for kunden. Alt av skjematikk er standardisert og på denne måten unngår vi mange feilkilder, og prosessen oppleves som profesjonell og effektiv.

Ta kontakt med en av våre rådgivere for en uforpliktende prat!


Johanne       johanne@express.no / +47 957 74 188
Tom Erik Øverbø     adm@express.no / +47 920 88 686

På jobbjakt? Register deg gjerne i vår database.