Om Express

MODIG
ENGASJERT
EFFEKTIV

Vi er et rekrutteringsbyrå som tilbyr effektive og innovative tjenester innen rekruttering. For å nå vårt mål om å alltid levere Norges raskeste og mest presise rekrutteringstilbud, jobber vi kontinuerlig med å forbedre vår metodikk, ta i bruk ny teknologi og sikre kunde-/kandidattilfredshet.

Sammen med våre kunder bygger vi velfungerende og langvarige samarbeid, som kjennetegnes av fleksibilitet, effektivitet og kvalitet.

I ditt møte med oss vil du kjenne igjen våre verdier «modig, engasjert og effektiv», og oppleve en smidig prosess, som til og med er hyggelig.

Vi tilpasser rekrutteringsprosessen i samarbeid med våre kunder, og sikrer at rekrutteringen alltid gjennomføres effektivt med høy kvalitet, og etter gjeldende regelverk. Våre rådgivere løser ditt behov på 3-6 uker – uavhengig av lokasjon og fagområde/bransje.

Kvalitet og metodikk er grunnpilarer i alle våre tjenester. Som en del av vårt kontinuerlige fokus på kvalitet, gjennomfører vi ulike kurs og sertifiseringer. Vi er godkjent «Revidert arbeidsgiver». Vi har som målsetning at alle våre rådgivere skal ha gjennomført kurset i DNV GL sin standard for rekrutteringspersonell og være sertifisert i DNV GL-godkjente testverktøy.

Har du lyst til å ta en prat med oss? Kontakt en av våre rådgivere i dag!