Sammen bygger vi din karriere!

Start din karriere i dag – sammen former vi din fremtid!

Er du utdannet innen bygg?

Holder du på å fullføre en utdannelse eller er ferdigutdannet innen byggfag? Drømmer du om å få lede byggeprosjekter? Sammen bygger vi din karriere innen bygg og anlegg.

Du kan være med på å forme morgendagens samfunn!

Flere av våre oppdragsgivere ser etter dyktige og engasjerte personer, som er motiverte for å vokse og utvikle seg hos de. Å tiltrekke seg de rette talentene er avgjørende for våre oppdragsgivere – dyktige medarbeidere er deres viktigste konkurransekraft.

Vi samarbeider med både mindre og noen av de største aktørene innen bygg- og anleggsbransjen. De kjennetegnes av å være trygge arbeidsplasser, som har fokus på personlig og faglig utvikling for alle sine kollegaer.

Våre rådgivere er opptatt av at du skal føle deg ivaretatt og trives i din nye jobb – sammen skal vi finne ut av hva som passer deg og din bakgrunn.

Ta gjerne en titt på våre utlyste stillinger innen bygg og anlegg. Du kan og gjerne registrere din CV hos oss – vi tar kontakt dersom en spennende mulighet dukker opp.

Vi deler våre tips og triks til jakten på drømmejobben på vår blogg. Der kan du blant annet finne følgende innlegg:

Sammen bygger vi din karriere!

Vil du forme morgendagens samfunn?? Vi samarbeider med flere små og større aktører innen bygg og anlegg, som vil være med å bygge din karriere!⭐️ Les mer her: https://express.no/karriere-bygg/

Posted by Express Rekruttering on Wednesday, May 13, 2020

En av våre rådgivere tar gjerne en prat med deg om dine muligheter – sammen bygger vi din karriere!

Linda          linda@express.no            / +47 911 73 994
Lisa             lisa@express.no              / +47 452 58 062