Jobb hos oss

Er dette deg?
MODIG
ENGASJERT
EFFEKTIV

Drømmer du om å jobbe med rekruttering?

Express Rekruttering består av en proaktiv og engasjert gjeng, som brenner for å skaffe våre kunder de beste kandidatene på markedet! Vi er så heldige å få lov til å rekruttere medarbeidere for noen av landets mest spennende arbeidsgivere innenfor ulike fagfelt, over hele landet.

Vi tror at alle sine arbeidsprestasjoner påvirkes av hvor godt vi trives på arbeidsplassen, og legger derfor stor vekt på dette.

Alle våre ansatte skal kjenne seg igjen i våre verdier: «Modig, engasjert og effektiv». Dette danner grunnlaget for vår kultur.

Gjennom året har vi en rekke sosiale happenings – blant annet julebord og sommerfester du sent vil glemme. Minner blir tross alt større av å deles.

Hos oss vil du oppleve et miljø preget av humor, glede og latter – i tillegg til dedikasjon og stå-på-vilje. Vi ønsker til enhver tid å utfordre bransjen, oss selv og våre kunder. Innovasjon og teknologi er sentrale stikkord. Vi er nemlig fremtidens rekrutteringsselskap.

Vi tilrettelegger for og oppfordrer til utvikling – både faglig og personlig, slik at vi hele tiden kan bli mer presise, effektive og kompetente. Blant annet har vi som mål at alle våre rådgivere skal være sertifisert i DNV GL sin standard for rekrutteringspersonell og i testverktøyene til Cut-e.

Hva beskriver rådgivere som lykkes hos oss?

  • Modig, engasjert og effektiv
  • Målrettet og prestasjonsfokusert
  • Forretningsorientert og kvalitetsbevisst
  • Løsningsorientert og en dyktig koordinator
  • Trives i et hektisk miljø hvor kultur er ekstremt viktig
  • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig

Vil du bli en del av vårt engasjerte team?

Registrer deg i vår database og følg med på våre utlyste stillinger.