Ta godt vare på folka dine!

 | 

Det skrives og snakkes mye om viktigheten av å ha «riktig person på rett plass». Og aldri har det vært viktigere for en spesiell gruppe virksomheter: Servicenæringen – butikker, serveringssteder og hoteller.

Med konkurrenter på hvert hjørne, og enormt mange muligheter for oss forbrukere er det FOLKA dine som er ditt viktigste våpen i kampen om kundene!

Daglig leser vi om butikkdøden og nye konkurser. Derfor fokuseres det på å gi kundene serviceprodukter og -tjenester som kunden er villig til å betale for. Denne formen for service kan netthandel nemlig ikke konkurrere med.

Internett har utvilsomt endret måten vi handler på, og enkelte bransjer har opplevd store omveltninger. Noen er fullstendig snudd på hodet, men likevel viser flere kjeder til at netthandelen står for bare mellom tre og 15 prosent av den totale omsetninger, noe som innebærer at 85 til 97 prosent av omsetningen fortsatt foregår fra utsalgssted. – DN.no

Hva forteller det oss? Det forteller oss at folka som jobber ute og møter kunder face to face har avgjørende betydning. For hva er det egentlig verdt for deg å ha motiverte, positive, selgende og serviceinnstilte mennesker på jobb? Vet du hva det koster deg å ha en eller flere umotiverte medarbeidere på jobb?

De som kommer til å overleve og vinne denne kampen, er de som ansetter de rette menneskene. Ikke de som gjetter på at de har ansatt «gode nok» folk, men de som vet hvem som lykkes i disse rollene og hvorfor. Først når vi vet hva vi skal lete etter, kan vi finne det. Det er så enkelt og komplisert på samme tid.

Faktum er at alle er ikke skapt til å levere service på høyeste nivå, og overgå kundens forventninger. Men vi vet du trenger dem i din organisasjon.

Hvert år løser vi flere hundre oppdrag fra våre kunder som trenger butikkledere, heltider og deltider til sine butikker, samt ansatte til hoteller, kaféer og restauranter. Det er stor forskjell på å ansette en butikksjef som er god, og en butikksjef som er veldig god. Vi vet forskjellen! – Express Rekruttering

Kontakt meg i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan samarbeide om å sikre deg de rette folka!

+4790060553

kathrine@express.no