Susanne fikk drømmejobben i GodtlevertGruppen!

 | 

Susanne fikk drømmejobben som CRM-spesialist i GodtlevertGruppen! Nå har hun jobbet der i noen måneder og stortrives. Hun søkte på jobben via en annonse vår rådgiver Pernille hadde utformet og publisert på finn.no. Annonsen fanget interessen til Susanne, og hun var raskt i gang med å søke. På noen minutter var hun i gang med en prosess for å skaffe seg drømmejobben.

Vi har snakket med Susanne om hvordan hun trives i den nye jobben hennes, og hvilke utfordringer og muligheter rollen som CRM-spesialist i GodtlevertGruppen byr på.

Susanne i Godtlevertgruppen

Hvorfor søkte du på jobben?✍️

For det første hadde jeg et godt inntrykk av GodtlevertGruppen, og tenkte at det var et kult sted å jobbe. Etter å ha lest annonsen var jeg solgt. For meg virket det som en perfekt mulighet til å jobbe med datadreven kommunikasjon og analyse.

Hvordan opplevde du rekrutteringen?🤝

Veldig rask og profesjonell. Pernille fulgte meg godt opp gjennom hele prosessen, og var alltid tydelig og tilgjengelig.

Hvorfor tror du at akkurat du fikk jobben?🤩

En kombinasjon av kompetanse og personlig egenskaper. Flere av oppgavene jobben krever, er ting jeg hadde kjennskap til fra før. Det er høyt under taket i GodtlevertGruppen, og alltid rom for nye ideer, og det var noe jeg kommuniserte at jeg ønsket hos en arbeidsgiver.

Hvordan ser en typisk arbeidsdag ut for deg?🖥

Den består for det meste av CRM-aktiviteter, det være seg liste-uttrekk, segmenteringer, innholdsproduksjon eller automatisering av kampanjer. Og alltid evaluering og optimalisering.

Hva er det mest spennende du gjør i rollen som CRM-spesialist?📊

Å følge med på resultatene av de ulike kampanjene og hele tiden tilpasse for å oppnå best resultat. Dessuten er det veldig gøy å jobbe med flere ulike brands og sammenligne disse.

Hva er det mest utfordrende med jobben?🧐

Det er veldig detaljorientert og viktig at alle elementer er korrekt – alt fra linker til terminologi. Det blir derfor viktig å dobbeltsjekke ting og holde tunga rett i munn.

Hva har du lært?🤗

I tillegg til å få bedre kompetanse på automatisering og analyse, har jeg lært mer om hvordan folk forholder seg til mat enn jeg trodde at jeg skulle. Mat har ulik betydning og prioritering for mange, og man blir veldig inspirert av å jobbe med folk som er så genuint opptatt av å gi folk en god matopplevelse.

Trenger du bistand med å ansette kvalitetssikrede og dyktige kandidater som Susanne til din bedrift? Ta kontakt med Pernille (pernille@express.no / 95966059, for et hyggelig og uforpliktende tilbud.

Interessert i en ny jobb? Se våre utlyste stillinger eller registrer din CV i vår database – vi tar kontakt dersom noe passende dukker opp!