Påsken – vi er klare for deg!

 | 

Hvor flink er du til å finne på morsomme ting i den nye hverdagen? Har du ennå ikke lagt noen planer for påsken? Vi har satt sammen den ultimate listen for deg!☀️

Vi setter pris på alle dere hverdagshelter som blir hjemme i påsken og overholder retningslinjene/reglene fra myndighetene💛Likevel er det viktig at vi ikke overfyller marka, skogen og gatene, så her kommer vår liste over ting du kan gjøre hjemme.

Ta en pinne for karantene🎿

Finn frem ditt beste afterski-outfit – vis frem dine beste dance moves på balkongen, i hagen, i stuen eller på soverommet. Facetime gjerne med «verdens beste jenter» / «gutta» og avgjør en gang for alle hvem som lager den beste afterskifen (home edition)!

Koble av med puslespill og podcast/musikk️🎧

Utfordre deg selv ved å pusle et puslespill med 1.000, 5.000 eller 10.000+ brikker. En fin måte å få øynene vekk fra skjermen, samtidig som man kobler ut hjernen i noen timer.

Lær deg en ny skill🤹‍♂️

Nye ferdigheter er alltid et pluss, spesielt på CVen. Kanskje det er noen programvarer du alltid har hatt lyst til å lære deg? Eller kanskje du finner motivasjonen til å gjennomføre en sertifisering eller et online-kurs – nå har du tiden og muligheten! Se gjennom stillingsannonser og finn ut hva slags ferdigheter som trengs for å kapre drømmejobben. Bruk påsken og lær deg noe nytt, og nyttig.

Lag kunst til hjemmet🎨

Et bilde kan være det lille løftet hjemmet ditt trenger i denne tiden. Kanskje du kan videochatte med vennene dine samtidig? ?‍??‍? hvem er den mest kreative kunsteren?

Lær deg å stå på hendene🤸‍♂️

Det ligger mange tutorials ute på nettet – balanse og styrke er nøkkelord. Kanskje dette blir ditt nye partytriks?

Send noen en påskeoverraskelse🐣

Sett sammen et påskeegg bestående av et oppmuntrende brev, en tegning, noe godt og en liste med filmanbefalinger. Kjenner du noen som trenger en ekstra oppmuntring i disse dager? Kanskje noen som sitter alene? Send de en hyggelig overraskelse ?

Hjemmespa🛁

Nå er tiden inne for å virkelig ta vare på seg selv. Kutt opp agurk til øynene, lag en god smoothie, sett på noe deilig musikk og invester i hjemmepleie. Det finnes masker for øyne, lepper, håret, føtter og hender – velg og vrak. Nå har du tiden til å pleie deg selv, og senke skuldrene.

Utfordre en venn i vår Express-påskebingo✏️

Oppdag nye tursteder🏕

Frisk luft er godt for sinn og kropp. Hvorfor ikke benytte muligheten til å bli kjent med byen din på en ny måte? Gå en tur der hvor ingen andre går, utforsk et nytt sted.

Skaff deg drømmejobben🤩

  1. Bruk en av våre CV-maler og les våre beste CV-tips
  2. Send CVen din til cvdugnad@express.no dersom du trenger en profesjonell gjennomgang
  3. Registrer CVen din i vår database – vi tar kontakt dersom noe passende dukker opp!
  4. Lag en/oppdater din LinkedIn-profil
  5. Se gjennom våre utlyste stillinger
  6. Søk på drømmejobben!

Her er det bare å laste ned, fylle inn og sende av gårde! I tillegg til en potensiell ny jobb, sitter du også igjen med en god følelse av å ha gjort noe produktivt.

God påske alle sammen! Nyt den og ta vare på hverandre💛