Digitale rekrutteringer

 | 

Coronaviruset har dessverre påvirket oss alle den siste tiden og vil trolig prege oss i en god stund fremover. I disse utfordrende tider, er det klart vi må ta forholdsregler og sørge for å ta vårt samfunnsansvar alvorlig, med tanke på smittespredning. Derfor gjør vi alt for å forebygge og proaktivt jobbe for å unngå smitte.

Vi ønsker og holde produksjonen i gang for alle våre kunder og kandidater som har behov for vår bistand!

Digital Rekruttering

Vi i Express Rekruttering ønsker å bidra til mindre spredning av Coronaviruset. Vi kjører derfor alle våre prosesser 100 % digitalt, uten at det går på bekostning av tid og kvalitet. Ta vare på hverandre og deg selv ❤ Les om hvordan vi holder produksjonen i gang her: https://express.no/digitale-rekrutteringer/

Publisert av Express Rekruttering Fredag 13. mars 2020

«Business as usual?»

Det er ingen tvil om at også vi merker denne ekstraordinære situasjonen. Men vi kan langt på vei utføre jobben og levere kandidater til våre kunder NESTEN på samme måte som før. Tiltakene over påvirker ikke kapasitet, kvalitet eller fokus. Fordi våre prosesser er digitale, så kan vi fremdeles søke etter, kvalitetssikre og snakke med kandidater. Vi kan til og med, fremdeles, levere på 1-3 uker!

Ikke glem at «digitalisering» kanskje er nåtidenes største buzzword. Rekrutteringsprosesser kan gjennomføres digitalt i sin helhet – uten at dette påvirker kvaliteten.

Retningslinjer internt hos oss

Express Rekruttering følger anbefalinger fra myndighetene og følger følgende retningslinjer:

  • Utstrakt bruk av hjemmekontor
  • Alle intervjuer avholdes på Skype
  • Vi oppfordrer alle til å holde kundemøter på Skype
  • Fokus på håndhygiene og unngå å håndhilse
  • Interne møter begrenses
  • Vi oppfordrer alle til å holde kundemøter på Skype