Express Retail

De siste årene har vi i Express løst mange hundre retail-stillinger over hele landet. Vi er opptatt av at våre kunder skal oppleve stor verdi ved å bruke våre standardiserte prosesser. Det er stor forskjell på å ansette en butikksjef som er god, og en butikksjef som er veldig god. Vi vet forskjellen!

De siste årene har vi etablert og skapt mange suksesshistorier gjennom et landsdekkende prosjekt innenfor rekruttering til butikk. Hvert år løser vi flere hundre oppdrag fra våre kunder som trenger butikkledere, heltider og deltider til sine butikker.

Vi rekrutterer da etter en personlighetsprofil som er utarbeidet i forkant , og i samarbeid med kunden. I tillegg til å teste, så intervjuer vi og referansesjekker kandidatene før de presenteres for kunden. Alt av skjematikk er standardisert og på denne måten unngår vi mange feilkilder, og prosessen oppleves som profesjonell og effektiv.

Express Rekruttering løser ditt rekrutteringsbehov i butikk på 1-3 uker – uansett hvor i landet!

 

Foto: Håvard Storvestre

En av våre kunder forteller dette:

Alle grupper som har blitt rekruttert etter at prosessen ble standardisert har levert bedre enn tidligere grupper på blant annet nøyaktighet og kundetilfredshet. Samtidig sier trenden at første «nye» gruppe nærmer seg og passerer de mer erfarne måned for måned på effektivitet også, uten at kundetilfredsheten faller.

 

Vi hjelper deg gjerne – ta kontakt for en uforpliktende prat!